Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Ο Απόστολος Λύτρας έκανε μήνυση στην σύζυγό του - Ο ίδιος οδηγήθηκε στα κρατητήρια (βίντεο)


Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραδόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, μεταφέρθηκε μετά τις 22.00 το βράδυ στο ΑΤ Νεας Φιλαδέλφιας, όπου θα περάσει το βράδυ στα κρατητήρια.

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, μετά από μια νύχτα στα κρατητήρια θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί  (Πέμπτη 20/6/24) στον εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών για να εκτελεστεί το ένταλμα και να οδηγηθεί στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές, μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr νωρίτερα, ο Απόστολος Λύτρας έκανε μήνυση στη σύζυγό του, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης για να δώσει τυπικά μία απολογία. Με εντολή της εισαγγελέως ποινικής δίωξης κυρίας Τριανταφύλλου, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία η γυναίκα θα αφεθεί ελεύθερη.

Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει η μεταφορά του Απόστολου Λύτρα από το ΑΤ Παλλήνης, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα περάσει τη νύχτα, στα κρατητήρια. Η μεταφορά του μάλιστα, έγινε από την πίσω πόρτα, προφανώς για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες.


Λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ, ο Απόστολος Λύτρας πέρασε την πόρτα του ΑΤ Ν. Φιλαδέλφειας, όπου θα διανυκτερεύσει…

Υπενθυμίζεται ότι παραδόθηκε το απόγευμα, φορώντας μια λευκή βερμούδα και ένα πορτοκαλί μπλουζάκι και αξύριστος. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε, ότι θα πληρώσει το λάθος του.


«Άκουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Έχοντας μια άριστη σχέση με την Σοφία, την σύζυγό μου δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Το ίδιο και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο τον δικηγόρο. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου…»

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Πώποτας - Άρια Καλύβα - Έφη Φανάρα

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom