Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Διδυμότειχο: Φυλακή για φυγόποινο με δυο καταδίκες - Συνελήφθησαν φυγόποινοι επίσης στο Λουτράκι και στην Ξάνθη


Σε κατάστημα κράτησης οδηγήθηκε, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στο Διδυμότειχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδίκες με βαριές ποινές.

Συγκεκριμένα, με την πρώτη δικαστική απόφαση είχε καταδικαστεί για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και κλοπή κατ’ επάγγελμα και κατά συναυτουργία και με την δεύτερη για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Και για τις δυο, του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης έξι ετών. 

Συνελήφθησαν φυγόποινοι επίσης στο Λουτράκι και στην Ξάνθη

Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής θα βρεθεί ένας φυγόποινος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Ξάνθης από αστυνομικούς του τμήματος Τοπείρου, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση δικαστηρίου με την οποία είχε καταδικαστεί για αδίκημα οικονομικής φύσης και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης πέντε ετών.

Στο Λουτράκι, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 51χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου με την οποία είχε καταδικαστεί για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom