Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Εύβοια: Επεισοδιακή καταδίωξη με ανταλλαγή πυρών - Βίντεο ντοκουμέντο


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Εύβοια, όπου αστυνομικοί καταδίωξαν κακοποιούς και ευτυχώς στάθηκαν τυχεροί, αφού δεν τραυματίστηκε κανένας τους.

Aρχικά, οι άνδρες της ασφάλειας προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το ύποπτο όχημα που κινούταν στην περιοχή του πάρκου του Δέλτα, κάνοντας το αρχικό σήμα.

To βίντεο ντοκουμέντο

Οι επιβαίνοντες, ωστόσο, αγνόησαν τις εντολές των αστυνομικών και κάπως έτσι ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο να κατεβούν από το περιπολικό και με τα όπλα προτεταμένα επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν το καταδιωκόμενο όχημα, το οποίο κινήθηκε προς το μέρος τους και λίγο έλειψε να τους πατήσει. Όμως, οι καταδιωκόμενοι κατάφεραν υλικές ζημιές στο περιπολικό, αφού στάθηκε ως «εμπόδιο» στο δρόμο τους και έπεσαν επάνω του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας αστυνομικός τράβηξε το γκλοπ και άρχισε να χτυπάει το όχημα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, τότε, ανέπτυξε ταχύτητα για να τους ξεφύγει και τότε οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση των υπηρεσιακών τους όπλων. Μετά δέκα συνεχόμενους πυροβολισμούς στα λάστιχα του οχήματος, ο οδηγός δεν πτοήθηκε.

Αυτές τις λεπτομέρειες από το αδιανόητο περιστατικό φέρνει στο φως, μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο, το MEGA. Εκεί φαίνεται καρέ –καρέ η στιγμή που οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το κόκκινο αυτοκίνητο.

Οι κάτοικοι το έχουν ξαναδεί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τους πυροβολισμούς και τις φωνές και βγήκαν αναστατωμένοι στις αυλές τους. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που έγιναν μάρτυρες τέτοιου περιστατικού.

Συνελήφθη

Δύο ώρες αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα και τον 35χρονο οδηγό του, που αρνήθηκε να σταματήσει στον έλεγχο και προκάλεσε χάος στη Χαλκίδα.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom