Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Πατέρας Κυριακής Γρίβα για Λύτρα: Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει... (βίντεο)


Τι δήλωσε στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1 ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα για τον Απόστολο Λύτρα, συνήγορο υπεράσπισης του δολοφόνου της 28χρονης κόρης του.

Με αφορμή το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, ο πατέρας της δολοφονημένης έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, Κυριακής Γρίβα, μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της Κυριακής, έστειλε ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα και σήμερα, διευκρίνισε περισσότερα μέσα από την εκπομπή.

"Εχτές σας ήρθε ένα μήνυμα που κάποιος ρωτούσε εάν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου. Πείτε στους τηλεθεατές σας, ότι αυτό το μήνυμα το έστειλε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα και δεν είναι κανένα δημοσιογραφικό κόλπο", είπε.

Όπως τόνισε ο πατέρας της 28χρονης που τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο πρώην σύντροφός της, “δύο πράγματα θέλω να σας πω: η σύζυγος του κ. Λύτρα, ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε. Και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία... Αλλά στο δικό μου το παιδί δεν δόθηκε καν περιπολικό να την πάει συνοδεία στο σπίτι της. Της είπαν ότι είναι ταξί. Δεύτερον, ο κάθε πελάτης, έχει τον δικηγόρο που του αξίζει. Ο όμοιος τον όμοιό του...”, είπε καθώς ο Απόστολος Λύτρας, ήταν συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα.

https://www.ant1news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom