Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Στίγκας: Ομοφοβική επίθεση κατά Πατέλη στην Βουλή - Η παρέμβαση της Όλγας Γεροβασίλη και η απάντηση του διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού


Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε στην Βουλή ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, αλλά η ομιλία του στιγματίστηκε από την ομοφοβική του επίθεση στον διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, τον κ. Αλέξη Πατέλη.

Για την συγκεκριμένη, απαράδεκτη αποστροφή η προεδρεύουσα της συνεδρίασης Όλγα Γεροβασίλη, διέκοψε την ομιλία Στίγκα.

«Βγήκε ο/η δεν ξέρω Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει το επίδομα ανεργίας σερβιτόρου και καμαριέρας όλων όσων δουλεύουν στο τουρισμό για φραγκοδίφραγκα», είπε ο Βασίλης Στίγκας.

Η κ. Γεροβασίλη διέκοψε την ομιλία του και του ζήτησε να ανακαλέσει. «Χρησιμοποιήσατε 3 άρθρα. Θα ήθελα να ανακαλέσετε! Αλλιώς θα σβηστεί από τα πρακτικά», τόνισε η κ. Γεροβασίλη.

«Έχω μπερδευτεί κυρία πρόεδρε δεν έχω πρόβλημα, όπως θέλετε γράψτε το», απάντησε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, χωρίς να ανακαλέσει. Η κ. Γεροβασίλη ζήτησε να διαγραφεί η φράση του από τα πρακτικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Βασίλης Στίγκας εξέφρασε την έντονη διαφωνία του όσον αφορά τη διεξαγωγή του «Athens Pride 2024» και του «Euro Pride» στη Θεσσαλονίκη, ισχυριζόμενος, μεταξύ άλλων, ότι «στην Ελλάδα, σήμερα, μπορούν ανώμαλοι και ασύδοτοι, να περιφέρουν την ασχήμια τους, αλλά δεν μπορούν οι Έλληνες να διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της ιστορικής μας κληρονομιάς. Ο ελληνικός λαός σας περιμένει στην γωνία».

Στο χυδαίο σχόλιο Στίγκα απάντησε με ανάρτησή του ο κ. Πατέλης, στην οποία χρησιμοποιεί τον γνωστό στίχο «Σιγά μην φοβηθώ» κι ένα αντιναζιστικό  σήμα.

Κατά τα άλλα ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την αγροτική πολιτική της και για την τροπολογία της ΛΑΡΚΟ. Επίσης ισχυρίστηκε ότι «πλησιάζει η ώρα που η Ελλάδα θα ξαναμπεί στις ράγες της αξιοπρέπειας, θα σηκώσει κεφάλι και θα τιμωρήσει τις βδέλλες της εξουσίας, που είναι ανίκανες για το καλό και ικανότατες για το κακό».

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom