Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Άμφισσα: Γυναίκα με αίματα στο πρόσωπο καταγγέλλει ότι την ξυλοκόπησε ο σύζυγός της (βίντεο)


Σοκάρει η εικόνα κακοποίησης μίας 22χρονης γυναίκας στην Άμφισσα, η οποία καταγγέλλει ότι την ξυλοκόπησε ο σύζυγός της.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Άμφισσα, όταν μία 22χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, με τον σύζυγο της γυναίκας να την χτυπά, ρίχνοντάς της μπουνιά στο πρόσωπο.

«Εδώ μπλέξαμε με καθάρματα. Χτυπάνε τις γυναίκες του κόσμου. Είναι η κόρη μου είναι 22 χρονών. Και στα καλά καθούμενα εχθές το βράδυ, ο κύριος αυτός την χτύπησε. Και φτάσαμε στα νοσοκομεία και τώρα είναι στον εισαγγελέα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτή η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Φοβόμαστε για την ζωή του κοριτσιού μου», είπε στο MEGA ο πατέρας της 22χρονης και συνέχισε:

«Διαπληκτίστηκαν έξω σε μαγαζί. Και την χτύπησε. Κάτι της είπε… και την προκάλεσε, και ξαφνικά την χτύπησε στο πρόσωπο. Τώρα είναι στον εισαγγελέα. Μέσα στο αυτοκίνητο ήτανε οι δυο τους και την χτύπησε. Και από εκεί πήγε στο νοσοκομείο»,

Ο σύζυγος μετέφερε την 22χρονη αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο πατέρας της κοπέλας. Όπως είπε ο ίδιος, η κόρη του έχει ξαναπέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

«Και κατά τη μία η ώρα την νύχτα, δωδεκάμισι, με ειδοποίησαν και πήγα κι εγώ στο νοσοκομείο. Κι ήταν η αστυνομία εκεί πέρα, κι από εκεί πήγαμε στην αστυνομία για καταθέσεις. Κι άλλη φορά το έχει ξανακάνει, και δώσαμε τόπο στην οργή Κάναμε τα στραβά μάτια. Υπάρχει μάρτυρας, βγήκε έξω ο άνθρωπος στις 4 η ώρα το πρωί, ξυπόλητος. Και μόλις του έβαλε τις φωνές εξαφανίστηκε αυτός. Σταμάτησε», είπε ο πατέρας της 22χρονης.

«Το φόρεμα που φορούσε είναι όλο αίματα. Τα παπούτσια της χάλια η κατάσταση. Το φοβέρισε ότι θα το πετάξει μέσα στα δοχεία αυτά… στους τενεκέδες που πετάμε στα σκουπίδια».

Η 22χρονη υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του συζύγου της, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν και να προχωρούν στη σύλληψή του.

«Ήμουν 7 μηνών έγκυος όταν με χτύπησε για πρώτη φορά»

Η 22χρονη μιλώντας στο Live News περιέγραψε τον Γολγοθά που βιώνει τους τελευταίους μήνες στα χέρια του συζύγου της.

«Αρχικά, θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν κάτι παρόμοιο, να τους ξεμπροστιάζουν, όσες απειλές κι αν δέχονται. Εγώ έκανα το λάθος και υπέμεινα πράγματα για καιρό, από την περίοδο της εγκυμοσύνης ήταν η πρώτη φορά που μου είχε σηκώσει το χέρι. Με είχε χαστουκίσει όταν ήμουν 7-8 μηνών έγκυος», είπε η γυναίκα.

«Όταν ήμουν λεχώνα 2,5 εβδομάδων μετά από έξοδο με είχε σύρει στην άσφαλτο. Ζήτησα βοήθεια, βγήκε ένας γείτονας ξυπόλητος και μόλις άκουσε τον πρώην σύζυγό μου σηκώθηκε κι έφυγε, γιατί έκανα το λάθος και τον κάλυψα, γιατί πίστευα ότι θα αλλάξει».

Για το τελευταίο περιστατικό κακοποίησης ανέφερε πως ο σύζυγός της ήταν επιθετικός και της μίλησε άσχημα.

«Άρχισε και με έβριζε εμένα και την οικογένειά μου. Μπήκαμε στο αμάξι, άρχισε τις απειλές του, να με κοπανάει, να με βρίζει. ‘Θα σε βρει ο πατέρας σου πεταμένη στον κάδο’, αυτό μου είπε».

Μετά τον βάναυσο ξυλοδαρμό της, ο σύζυγος τη μετέφερε στο νοσοκομείο και εγκατέλειψε το σημείο. Η 22χρονη κάλεσε τους γονείς της και τις φίλες της, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στις Αρχές.

«Έχει συλληφθεί, αύριο έχουμε το δικαστήριο. Ας αποφασίσει η δικαιοσύνη, δεν έχω να φοβηθώ κάτι», είπε η 22χρονη.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom