Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Ανω Λιόσια: Ακατάληπτα τα όσα λέει ο γιος του ηλικιωμένου που βρέθηκε απανθρακωμένος (βίντεο)

Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση

Φως στα αίτια του φρικτού περιστατικού στα Άνω Λιόσια με την απανθρακωμένη σορό προσπαθούν να δώσουν οι αστυνομικοί.

Ο γιος του θύματος που βρέθηκε καμένος στα Άνω Λιόσια έχει προσαχθεί και ανακρίνεται, ωστόσο, είναι δύσκολο να βγάλουν κάποιο συμπέρασμα οι αστυνομικοί για το τι έγινε ακριβώς, διότι τα όσα τους λέει είναι ακατάληπτα.

Η σορός έχει μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Επειδή όμως έχει απανθρακωθεί το 80% του σώματος του ηλικιωμένου τα αίτια του θανάτου είναι δύσκολο να εξακριβωθούν.

Θα γίνουν βέβαια τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Θέλουν να διαπιστώσουν αν πέθανε από παθολογικά αίτια ή ο θάνατος προκλήθηκε από εγκληματική ενέργεια και στη συνέχεια ο γιος έκαψε τον ηλικιωμένο.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οι αστυνομικοί, που προσήγαγαν τον γιο, άφηναν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν – και βασίζεται και στην εκδοχή του γιου, ο οποίος φέρεται ότι πάσχει από ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα – είναι ο ηλικιωμένος να πέθανε από φυσικά αίτια, και ο γιος του να επιχείρησε να τον κάψει για να «διαχειριστεί» με αυτόν τον τρόπο τη σορό.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές, στην πρώτη κατάθεσή τους στους αστυνομικούς, ο γιος είπε ότι δεν είχε χρήματα για να τον αποτεφρώσει ή να κάνει κανονική κηδεία και γι’ αυτόν τον λόγο τον έκαψε.

Στη μονοκατοικία έσπευσαν αστυνομικοί που σφράγισαν τον χώρο και άρχισαν να συγκεντρώνουν στοιχεία. Λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα, η σορός του ηλικιωμένου απομακρύνθηκε από το σπίτι, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom