Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ομόφωνα αθώος για βιασμό ο Κώστας Κωστόπουλος, πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού» - Χειροκροτήματα από το ακροατήριο


Την ομόφωνη αθώωση του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Ο πρώην σκηνοθέτης της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό ηθοποιού το καλοκαίρι του 2010.

Στο άκουσμα της απόφασης το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ συγγενής από την πλευρά της καταγγέλλουσας φώναξε «Αίσχος! Δε λυπάστε τα 14χρόνια!».

Την αθώωση του ηθοποιού είχε εισηγηθεί στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Στέφανος Μπαξεβάνης.

«Δεν έχω βεβαιότητα εάν το έχει πράξει ή όχι. Δεν έχω κατασταλάξει. Δεν ήμουν και παρών. Έχω σοβαρές αμφιβολίες. Ένας αθώος που καταδικάζεται είναι υπόθεση όλων των έντιμων ανθρώπων. Θα προτείνω να οδηγηθείτε σε αθωωτική κρίση» είχε τονίσει ο εισαγγελέας και είχε προσθέσει πως «δεν αντέχουν στην κοινή λογική» τα όσα είχε καταθέσει η καταγγέλλουσα, τα οποία φαινόταν να μην είναι βιωματικά.

Από την πλευρά του, στην απολογία του, ο Κώστας Κωστόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως η καταγγέλλουσα λέει ψέματα. Για το επίμαχο βράδυ ανέφερε πως είχαν κάποιες ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο, όταν η καταγγέλλουσα του είπε να σταματήσει, εκείνος το έπραξε. 

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom