Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πνίγηκε στη θάλασσα 62χρονη γυναίκα, στην περιοχή Φούρκα


Η 62χρονη γυναίκα πνίγηκε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρή. Είχε πέσει για μπάνιο στην περιοχή Φούρκα, στη Χαλκιδική. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 62χρονη αλλοδαπή στη θαλάσσια περιοχή της Φούρκας, του δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Η γυναίκα πνίγηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα. 

Μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου όμως απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της. Τι συνέβη εκείνα τα τελευταία δευτερόλεπτα στη ζωή της, όταν η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει: «Η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών ενημερώθηκε ότι μια 62χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή ¨Φούρκα¨ του Δήμου Κασσάνδρας. 

Η 62χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας στη Χαλκιδική όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom