Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Βόλος: 45χρονος σε κατάσταση αμόκ χτυπούσε αυτοκίνητο με… τσόκαρο - Επιτέθηκε σε αστυνομικούς


Ένας κάτοικος της Νέας Ιωνίας, στον Βόλο έβλεπε προχθές από το μπαλκόνι του σπιτιού του έναν 45χρονο γείτονα, να χτυπά το αυτοκίνητό του με μανία, με ένα ξύλινο τσόκαρο. Κάλεσε την αστυνομία και έξι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προσπαθούσαν για αρκετή ώρα να τον ακινητοποιήσουν.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news, τους έβριζε, τους απειλούσε, τους κλωτσούσε, τους εκσφενδόνιζε το τσόκαρο και χρειάστηκαν τέσσερα άτομα για να τον βάλουν στο περιπολικό. 

Χτυπούσε τους αστυνομικούς και απασφάλισε όταν είδε πως επικεφαλής της δύναμης ήταν γυναίκα.Την έβρισε χυδαία, όπως η ίδια η αξιωματικός κατέθεσε χθες στο δικαστήριο. 

O 45χρονος που έχει κάνει φυλακή για εγκατάλειψη πεζού σε τροχαίο, δήλωσε χθες πως το επεισόδιο στη Νέα Ιωνία δεν το θυμόταν γιατί ήταν μεθυσμένος.

«Του δίνω 500 εκατομμύρια ευρώ, να αγοράσω το αυτοκίνητο και δεν μου το πουλάει» απάντησε στους αστυνομικούς όταν τον ρώτησαν γιατί προκαλεί καταστροφές στην ξένη περιουσία. Στο δικαστήριο ζήτησε συγγνώμη από όλους και επέμενε πως ήταν μεθυσμένος.

Οι αστυνομικοί έλεγαν το αντίθετο, ενώ και στο αστυνομικό τμήμα που οδηγήθηκε, κράτησε την ίδια επιθετική στάση. «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε και τους χτυπούσε με κουτουλιές και κλωτσιές.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, παλιά έκανα χρήση και αποφάσισα να κόψω και το αλκοόλ. Είμαι πέντε χρόνια καθαρός, αλλά ήπια γιατί είχα γενέθλια. Δεν αμφισβητώ όσα λένε οι αστυνομικοί, για να τα λένε, θα τα έκανα», είπε στο δικαστήριο. Καταδικάστηκε σε 16 μήνες με υποχρέωση έκτισης τους 4 και μέχρι να εκδικαστεί η έφεση δεν θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom