Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Δολοφονία στην Ηλεία: Ολόκληρη η κυνική ομολογία του 37χρονου θείου της Βασιλικής - «Έβγαλε έναν ήχο “αχ” και δεν ξαναμίλησε»


Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το enikos.gr ολόκληρη την κυνική και ψυχρή ομολογία του 37χρονου θείου και δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής από την Μυρτιά Ηλείας, την οποία σκότωσε με τόσο βίαιο τρόπο, και στη συνέχεια μετέφερε και πέταξε το άψυχο κορμάκι της σε χωράφια.

Η κατάθεσή του στους αστυνομικούς προκαλεί σοκ, οργή και αποτροπιασμό. Όπως είπε, το μεσημέρι της Κυριακής (09/6), βρισκόταν στο κέντρο του χωριού Μυρτιά Ηλείας και σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στον φούρνο. 

Τότε, τυχαία, είδε την 11χρονη Βασιλική, η οποία τον ρώτησε «πότε θα πάμε για μπάνιο, όλοι μαζί, με τα παιδιά σου;» και εκείνος της απάντησε πως θα πάνε όποια μέρα σχολάσει νωρίς από την δουλειά του.

Εκείνη την στιγμή, όπως λέει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Βασιλικής, «δεν ξέρω πώς μου ήρθε και είπα στην Βασιλική να περάσω να την πάρω το βραδάκι και να πάμε μία βόλτα. Αυτή δέχτηκε, και κανονίσαμε να πάω κατά τις 20:00». 

Πράγματι, πήγε από το σπίτι της περίπου στις 20:20 και έκατσε μαζί με την 11χρονη και την μητέρα της. «Η 11χρονη μου έπλυνε το αυτοκίνητο και μετά έφυγα περίπου στις 21:30. Όταν έφυγα εγώ, έφυγε και εκείνη από το σπίτι της, και όπως είχαμε κανονίσει θα βρισκόμασταν λίγο έξω από το χωριό για να μην μας δουν».

Ο δολοφόνος της 11χρονης, πήγε με το αυτοκίνητό του και την περίμενε έξω από το χωριό, στο δρόμο προς Χανάκια. Όπως αναφέρεται στην κατάθεσή του, μετά από λίγη ώρα, έφτασε και η Βασιλική, μπήκε στο αυτοκίνητο, «με την θέλησή της και ξεκινήσαμε να πάμε βόλτα». 

Πρώτα, πήγαν από το σούπερ μάρκετ στον Πύργο, και έβγαλε λεφτά ο δράστης, έπειτα πήγαν σε βενζινάδικο, πέρασαν από τον Άγιο Ιωάννη και πήραν να πιούνε από το περίπτερο ενεργειακά ποτά και στη συνέχεια έφυγαν και πήγαν προς Λεχαινά.

«Η Βασιλική με ρώτησε πού πάμε, και εγώ της είπα πάμε βόλτα. Όταν φτάσαμε σε μία αγροτική περιοχή μεταξύ Λεχαινά και Αρετής, σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δύο κάτω. 

Τότε εγώ της έπιασα το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά, αλλά η Βασιλική αντέδρασε και δεν ήθελε. Μου είπε ότι θα το πει στον πατέρα της και την μάνα της». Αυτές ήταν και οι τελευταίες λέξεις της 11χρονης, καθώς ο θείος της, στη συνέχεια, έκοψε το νήμα της ζωής της.

«Θόλωσα, την έσπρωξα και έπεσε κάτω. Πήγα στο αμάξι, στην πόρτα του οδηγού που είχα ένα κατσαβίδι, το πήρα και πήγα πάλι σε εκείνη. Ήταν ακόμη κάτω. Άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι, στον λαιμό, στην πλάτη και στο πλάι, και είδα ότι έβγαινε αίμα. 

Την τράβηξα από τα μαλλιά και την πήγα λίγο πιο πέρα και τότε αυτή έβγαλε ένα ήχο “αχ” και μετά δεν ξαναμίλησε. Μετά την πήγα λίγο πιο πέρα να την κρύψω γιατί φοβήθηκα και την έκρυψα σε κάτι καλάμια, και την σκέπασα με ξερά χόρτα».

Στην συνέχεια, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφυγε και πήγε στο σπίτι της μητέρας του στην Αρετή, όπου έμεινε λίγες μέρες με τα παιδιά του. «Το βράδυ, η ξαδέλφη μου (σ.σ. μητέρα της 11χρονης), πήρε τηλέφωνο την γυναίκα μου και της είπε ότι χάθηκε η κόρη της η Βασιλική, και η σύζυγός μου ανησύχησε και μου είπε να την πάω το πρωί στην Μυρτιά, κι έτσι έγινε. Άφησα την γυναίκα μου και τα παιδιά στην Ισκαλία και πήγα για δουλειά. 

Περίπου την 13:30 ώρα που σχόλασα με πήρε η γυναίκα μου και μου είπε να πάω να την πάρω και πήγα.Έκατσα λίγο εκεί και τότε ήρθαν οι αστυνομικοί και με ρώτησαν αν το αυτοκίνητο μάρκας VW GOLF μαύρο είναι δικό μου και εγώ τους είπα ναι. Μετά από αυτό οι αστυνομικοί με πήγαν στο τμήμα. 

Στην αρχή που με ρώτησαν οι αστυνομικοί δεν είπα την αλήθεια αλλά όταν μου έδειξαν τα βίντεο τους είπα τι ακριβώς είχε γίνει και τους πήγα και τους έδειξα που είχα βάλει την Βασιλική. Δεν τη βίασα, την έπιασα από το χέρι και ήθελα να συνευρεθούμε ερωτικά αλλά αυτή δεν ήθελε και δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας. Άλλο τίποτα δεν έχω να πω».

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom