Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Θρήνος στην Βοιωτία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 27χρονος ποδοσφαιριστής - Μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του (βίντεο)


Θρήνος στην Βοιωτία για τον θάνατο του 27χρονου ποδοσφαιριστή Στάθη Χατζηλάμπρου. Άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στην είσοδο της Αλυκής.

Η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε δέντρο δίπλα στον δρόμο, ενώ τραυματίστηκε – ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της – και η 21χρονη συνεπιβάτης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, lamiareport.gr.

Τραγική ειρωνεία το ότι ο 27χρονος σκοτώθηκε μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του.

Ο Στάθης Χατζηλάμπρος, παρά τη νεαρή ηλικία του είχε προλάβει να δείξει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε μαζί με το δίδυμο αδελφό του Τάσο στις Ακαδημίες του Πελοπίδα Θηβών.

Έπαιξε ως αμυντικός και αμυντικός μέσος στα τμήματα υποδομής του Λεβαδειακού τόσο στην Κ17, όσο και στην Κ19 (45 συμμετοχές στην Super League U19).

Στην Super League αγωνίστηκε με την Α’ ομάδα, έως το 2020. Επτά (7) συμμετοχές στην Super League (σεζόν 2018-2019, 444′), 15 στην Super League 2 (812′) και 7 στο Κύπελλο Ελλάδας (511′)!

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο σεζόν στη Γ’ Εθνική με τον Α.Ο. “Θήβα”, με την οποία κατέκτησε και το Κύπελλο Βοιωτίας το οποίο σήκωσε ως αρχηγός, Άγιο Ιερόθεο, και στον Πανελευσινιακό!

Τον περασμένο Γενάρη πήρε μετεγγραφή στον ΑΟ Ελλοπιακός βοηθώντας τα μέγιστα στην παραμονή της νεοφώτιστης ομάδας στη Γ’ Εθνική. Η διοίκηση και οι συμπαίκτες του του αφιέρωσαν το παρακάτω βίντεο όπου διακρίθηκε για την αναμφισβήτητη ταχύτητά του.

«Δυστυχώς είχε δίκιο ο σπίκερ. Δεν μπορούσε να σε προλάβει κανένας…»

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αύριο (24/6) έκλεινε τα 27 του χρόνια.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Λεβαδειακού

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει συγκλονισμένη τη βαθιά οδύνη της για τον χαμό του Στάθη Χατζηλάμπρου.

Ο Στάθης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και μάλιστα διετέλεσε αρχηγός τόσο στην Κ17, όσο και στην Κ19 του Λεβαδειακού.⁣

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.⁣

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Στάθη!

Καλό σου ταξίδι…»

Η  ανακοίνωση του ΑΟ Θήβας

«Δυστυχώς η οικογένεια της ομάδας μας θρηνεί την απώλεια ενός εξαιρετικού παιδιού και ποδοσφαιριστή, του Στάθη Χατζηλάμπρου… Ο Στάθης, όπως και η οικογένειά του, αγαπούσε πολύ την ομάδα και πάντα ενδιαφερόταν για την πορεία της…Έχει φορέσει τη φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ σε 2 σεζόν στη Γ’ εθνική, ενώ στη 2η σεζόν αναδείχθηκε κυπελλούχος Βοιωτίας φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον τελικό…

Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του…

Καλό παράδεισο Στάθη !!!»

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom