Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 21χρονος που είχε εμπλακεί σε καταδίωξη όπου είχε σκοτωθεί αστυνομικός


Σε βάρος του 21χρονου που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης 6 ετών και 3 μηνών.

Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής με σκοπό την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών και τον εντοπισμό ατόμων που διώκονται με καταδικαστικές αποφάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθη πρωινές ώρες της 16 Ιουνίου στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 21χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης 6 ετών και 3 μηνών και χρηματική ποινή για τα αδικήματα της απόπειρας διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα ο 21χρονος πρώτες πρωινές ώρες της 7-11-2021 αποπειράθηκε να αφαιρέσει αυτοκίνητα στην περιοχή του Κερατσινίου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε φαλτσέτα.

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος είχε ταυτοποιηθεί ως μέλος συμμορίας που από κοινού με συνεργούς του, διέπραξαν διαδοχικές κλοπές οχημάτων από το Πέραμα και τη Νίκαια την 18-12-2023, και προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψης ανέπτυξαν υπερβολική ταχύτητα, πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τον τραυματισμό ακόμη τριών.

https://www.ant1news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom