Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Πρέβεζα: Προσπάθησε να αποφύγει επίθεση σκύλου και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο - Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο 16χρονος


Σοβαρό ατύχημα συνέβη την Πέμπτη (13/6) στην Πρέβεζα. Ένας 16χρονος, στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα αδέσποτο σκυλί που τον κυνηγούσε, μπήκε στο ρεύμα κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο πέταξε πολλά μέτρα μακριά τον 16χρονο, ο οποίος υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Αμέσως, περαστικοί που είδαν το περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους, έτρεξαν από την μία πλευρά να βοηθήσουν τον 16χρονο και από την άλλη να διώξουν τον αδέσποτο σκύλο. Το Ι.Χ ακινητοποιήθηκε ύστερα από αρκετά μέτρα, ενώ απομακρύνθηκε με την βοήθεια οδικής βοήθειας.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον 16χρονο στο νοσοκομείο Πρέβεζας, ενώ άνδρες της Τροχαίας έκλεισαν τον δρόμο για αρκετή ώρα ρίχνοντας πριονίδια στο σημείο όπου είχε την πτώση ο έφηβος.

Συγκλονισμένοι και οι δύο επιβαίνοντας στο Ι.Χ, οι οποίοι είδαν την τελευταία στιγμή τον 16χρονο να πέφτει πάνω στο όχημά τους, στην προσπάθεια να αποφύγει την επίθεση του σκύλου και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και να σταματήσουν έγκαιρα το αυτοκίνητο.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom