Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ηλεία: Ο δολοφόνος της 11χρονης είχε καταδικαστεί και κυκλοφορούσε ελεύθερος, έκανε αναρτήσεις στα social media πως την ψάχνει

«Είχαμε βαφτίσει το παιδί του δολοφόνου» λέει ο πατέρας της 11χρονης

Απίστευτο θράσος από τον δολοφόνο της 11χρονης στην Ηλεία ο οποίος ανήκει στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, καθώς είναι θείος του παιδιού.

Ο 37χρονος άνδρας το πρωί, πριν ανακαλυφθεί η σορός του άτυχου κοριτσιού στα χωράφια στην Ηλεία έκανε αναρτήσεις στα social media πως την έψαχνε και κοινοποιούσε μάλιστα το amber alert με την εξαφάνισή της και καλούσε όποιον ξέρει κάτι να επικοινωνήσει.

Σοκ επίσης προκαλεί το γεγονός πως ενώ είχε καταδικαστεί για βιασμό ανήλικης κυκλοφορούσε ελεύθερος. Το 2017 συνελήφθη για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών και από το 2020, ενώ είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια για τον βιασμό 14χρονης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου, εντούτοις μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, κυκλοφορούσε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών στην Αστυνομία.

«Μου είπαν πως βρήκαν ένα κοριτσάκι, σε ένα χωράφι, χτυπημένο»

Στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η μητέρα της 11χρονης αφού έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν: «Μου είπαν πως βρήκαν ένα κοριτσάκι, σε ένα χωράφι, χτυπημένο. Δεν ξέρω όμως άμα είναι το παιδί μου νεκρό.
Αυτό έχω μόνο, δεν έχω τίποτα άλλο. Είμαι στην αστυνομία τώρα. Δεν μας έχουν πει τίποτα ακόμα. Το μόνο που είπαν πως βγήκαν ένα κοριτσάκι χτυπημένο. Και δεν ξέρω και άμα είναι το παιδί μου»

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας» αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

https://www.newsit.gr/

«Είχαμε βαφτίσει το παιδί του δολοφόνου» λέει ο πατέρας της 11χρονης

«Του είχαμε βαφτίσει το παιδάκι του» λέει στο newsit.gr ο πατέρας της 11χρονης Βασιλικής που δολοφονήθηκε από θείο της στην περιοχή Καταραχί στην Ηλεία.

Λίγα λεπτά αφότου βγήκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ο πατέρας του κοριτσιού που κατακρεουργήθηκε με ένα κατσαβίδι από τον 37χρονο θείο και κουμπάρο της οικογένειας στην Ηλεία, με τρεμάμενη φωνή και κλαμένος, μιλώντας στο newsit.gr, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που του επιφύλασσε η μοίρα.

«Αυτός ήταν σόι με την γυναίκα μου. Είχαμε βαφτίσει και το παιδάκι του, ήμασταν κουμπάροι. Δούλευε μέρα-νύχτα και δεν ερχόταν σπίτι μας» αναφέρει ο άτυχος πατέρας και συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Η κουμπάρα ερχόταν, η γυναίκα του δηλαδή, αλλά αυτός δεν εμφανιζόταν. Σηκωνόταν 5.30 για δουλειά. Το σπίτι τους δεν είναι ούτε 300 μέτρα απόσταση από το δικό μας. Μετά από αυτό που έγινε, η γυναίκα του δεν έχει έρθει καθόλου, ούτε μας πήρε τηλέφωνο, τίποτα».

Τα μέλη της οικογένειας της Βασιλικής που ζουν μία πρωτόγνωρη τραγωδία είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Ο ένας προσπαθεί να δώσει κουράγιο στον άλλον, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στον Γολγοθά που καλούνται να ανέβουν και να στηρίξουν  την αδερφούλα του δολοφονημένου παιδιού.

Η τοπική κοινωνία της Μυρτιάς είναι συγκλονισμένη μετά την τραγική κατάληξη της εξαφάνισης του κοριτσιού. Το παιδί εξαφανίστηκε στις 21:10 το βράδυ της Κυριακής (9.06.2024). Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της την επόμενη μέρα, και άμεσα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του κοριτσιού. Όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο που ερευνούσαν. Η 11χρονη εντοπίστηκε νεκρή με δράστη τον 37χρονο θείο της.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom