Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού από προπονητή kick boxing καταγγέλλει 16χρονη (βίντεο)


Σεξουαλική κακοποίηση και απόπειρα βιασμού από τον προπονητή της καταγγέλλει ότι δέχθηκε μία 16χρονη αθλήτρια του kick boxing. Η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Οι γονείς της ανήλικης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, έχουν καταθέσει μήνυση στον εισαγγελέα. «Το κορίτσι μου έχει τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Εγώ το κατάλαβα γιατί δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάσω. Ήταν λίγο πιο απόμακρη. Χωρίς όρεξη στο σπίτι. Στο σχολείο και στο φροντιστήριο να είναι μαθήτρια του 18 και του 19 και τώρα να μην ενδιαφέρεται. Την έχουν πιάσει πολλές φορές να κλαίει» δήλωσε ο πατέρας της ανήλικης αθλήτριας του kick boxing.

Η μαθήτρια κατήγγειλε πως όλα ξεκίνησαν στις αρχές του Ιουνίου του 2022 κατά την προετοιμασία της ομάδας για συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά.

«Μου είπε να μείνω έξω από την προπόνηση και να κάνω διατάσεις καθώς είχα τραυματισμό. Ήρθε από πάνω μου λέγοντας μου στο αυτί πως θέλει να με φιλήσει. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Είχα υποστεί σοκ» αναφέρει στην καταγγελία της η 16χρονη. 

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει, την ίδια μέρα δέχθηκε ακόμη μία επίθεση από τον προπονητή της, την ώρα που οι υπόλοιποι αθλητές είχαν αποχωρήσει. «Την στρίμωξε στη γωνία, της έπιασε τα μαλλιά, της έλεγε “θέλω να σε φιλήσω”. Την έπιασε με βία» τόνισε ο πατέρας της αθλήτριας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 16χρονης, ο προπονητής της αποπειράθηκε να την βιάσει σε δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο εξωτερικό για αγώνες.

«Με έπιασε βίαια από τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο κράτησε σφιχτά τα δυο μου χέρια. Άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Έβαλε το χέρι του στο στόμα μου και με έσπρωξε στο κρεβάτι» κατήγγειλε η 16χρονη.

Η απότομη αλλαγή στην συμπεριφορά της ανήλικης μαθήτριας έκανε τους γονείς της να ζητήσουν βοήθεια παιδοψυχολόγου και έτσι η 16χρονη «έσπασε» την σιωπή της για όσα εφιαλτικά φέρεται να βίωσε. 

«Το παιδί μου μετά τις συνεδρίες που έκανε, ήρθε ξαφνικά μια μέρα και μου είπε “μπαμπά, αν δεν με βοηθήσεις να κάνω μήνυση θα κάνω καμία τρέλα» πρόσθεσε ο πατέρας της 16χρονης.

Η παιδοψυχολόγος στην έκθεσή της αναφέρει: «Το παιδί στις πέντε συνεδρίες που κάναμε αφηγείται συνεχώς τα συγκεκριμένα περιστατικά που της προκαλούν έντονη θλίψη και άγχος, ευερεθιστότητα, πρόβλημα συγκέντρωσης στο σχολείο και αποστροφή προς οποιαδήποτε σωματική επαφή, εφιάλτες και δυσκολίες στον ύπνο».

«Κινηθήκαμε με αποκλειστικό γνώμονα να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την προσωπική και γενετήσια ελευθερία των παιδιών που είναι σε αυτήν την υπόθεση και έχουν επαφή με τον μηνυθέντα» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης, κ. Γαλέτζας.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο του Alpha

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom