Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Αγρίνιο: Κοσμοσυρροή στην παρουσίαση του βιβλίου «Π. Καρασεβδάς - Τρεις ζωές» των Κ. Τσιακανίκα και Ν. Χούτα (φωτο & βίντεο)


Οι Εκδόσεις «Ινφογνώμων » παρουσίασαν χθες το βράδυ στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου παρουσία πλήθους κόσμου το βιβλίο των Κωστή Τσιακανίκα και Νίκου Χούτα «Παντελής Καρασεβδάς – Τρεις ζωές».

Πρόκειται για ένα ιστορικό αφιέρωμα στον Ολυμπιονίκη που έβαλε την δική του σφραγίδα στην πιο θυελλώδη περίοδο της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας.

Η έκδοση τιμά τον στρατιωτικό που έφτασε στον βαθμό του Υποστρατήγου επ΄ανδραγαθία, μαχόμενος ηρωικά στην Κρήτη, στη Β. Ήπειρο, στη Μακεδονία και στη Μικρά Ασία, τον πολιτικό-συνιδρυτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων που αντιστάθηκε στους αρνητές της Δημοκρατίας και τον αθλητή που διοίκησε με επιτυχία τον Πανελλήνιο και τον Παναθηναικό, υμνώντας την ευγενή άμιλλα και το Ολυμπιακό πνεύμα…

Για το βιβλίο μίλησαν οι συγγραφείς Κωστής Τσιακανίκας και Νίκος Χούτας καθώς και οι: Γιώργος Παπαναστασίου, Δήμαρχος Αγρινίου, Πάνος ΣόμπολοςΔημοσιογράφος, Πρόεδρος Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, Φώτης Ζησιμόπουλος, Πρωταθλητής Σπάρταθλον και ο Σάββας Καλεντερίδης, Εκδότης.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Δημοσιογράφος Νίκος Ρογκάκος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν αποσπάσματα του βιβλίου από τους καταξιωμένους ηθοποιούς: Γιάννη Μπέζο, Γιάννη Ζουγανέλη και Λεωνίδα Κακούρη.

Δείτε βίντεο και φωτο από https://www.agriniotimes.gr/

Αγρίνιο: Ο Κωστής Τσιακανίκας στην παρουσίαση του βιβλίου του «Παντελής Καρασεβδάς – Τρεις ζωές»

Αγρίνιο: Ο Νίκος Χούτας στην παρουσίαση του βιβλίου του «Παντελής Καρασεβδάς – Τρεις ζωές»

Γιώργος Παπαναστασίου, Δήμαρχος Αγρινίου

Πάνος Σόμπολος, Δημοσιογράφος, Πρόεδρος Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων

Φώτης Ζησιμόπουλος, Πρωταθλητής Σπάρταθλον

Σάββας Καλεντερίδης, Εκδότης

Νίκος Ρογκάκος, Δημοσιογράφος συντονιστής της εκδήλωσης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν αποσπάσματα του βιβλίου από τους καταξιωμένους ηθοποιούς: Γιάννη Μπέζο, Γιάννη Ζουγανέλη και Λεωνίδα Κακούρη.

Η είσοδος του κόσμου ήταν ελεύθερη σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

https://www.agriniotimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom