Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Θεσ/κη: «Ο πατέρας είχε αυτοσχέδιο σωληνάκι, το παιδί ήταν σαν νεκρό» - Σε σοκ οι αστυνομικοί (βίντεο)


Τις στιγμές αγωνίες που έζησαν μέχρι να σπάσουν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου όπου ο πατέρας είχε κλειδώσει τα δίδυμα, περιγράφουν οι αστυνομικοί.

Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Θεσσαλονίκη, όπου λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία για τα δίδυμα αδερφάκια 2,5 ετών που ο πατέρας τους κλείδωσε στο αυτοκίνητο θέλοντας να προκαλέσει βλάβη στον ίδιο και τα παιδιά.

Οι αστυνομικοί που έσωσαν τα παιδάκια συγκλονίζουν περιγράφοντας τις στιγμές που έζησαν.

«Υπήρχαν 3 επιβαίνοντες που δεν είχαν τις αισθήσεις τους, ημιλιπόθυμοι. Τα τζάμια ήταν θολωμένα, υπήρχε έντονη οσμή αερίου» λέει ο Λάζαρος Ευαγγελίδης .

«Καταλάβαμε τι γίνεται όταν είδαμε τον αυτοσχέδιο σωλήνα. Αρχίζω να του μιλάω, βλέπω ότι δεν επικοινωνεί και του λείπει το σωληνάκι» συγκλονίζει ο Λεωνίδας Σαράβας.

«Όταν το πήρα στα χέρια μου ήταν σαν νεκρό το ένα παιδάκι»

Η αγωνία κορυφώθηκε, όταν οι δύο αστυνομικοί προσπαθούσαν χωρίς αποτέλεσμα να σπάσουν το τζάμι του αυτοκινήτου, για να απεγκλωβίσουν τα δίδυμα, πράγμα που έκαναν χρησιμοποιώντας μια τσάπα, που τους έδωσε η μητέρα των παιδιών.

«Δεν έσπαγε το τζάμι, επιχειρούσαμε. Κάλεσα την πυροσβεστική, αλλά εκείνη τη στιγμή η μητέρα μας έδωσε μια τσάπα από τους κήπους».

«Αφού καταφέραμε και το σπάσαμε, ένα μεγάλο κύμα αερίου με πέτυχε στα μάτια και με τύφλωσε. Απεγκλωβίσαμε τα παιδάκια όσο πιο γρήγορα γινόταν, το ένα το πήρα εγώ και το άλλο ένας άλλος άξιος άνθρωπος που μας βοήθησε. Τα παιδάκια ήταν με ανοιχτά μάτια, χωρίς αισθήσεις. Όταν το πήρα στα χέρια μου ήταν σαν νεκρό το ένα παιδάκι. Το έβαλα ανάποδα για να μη κάνει εμετό επάνω του και του έδωσα τις πρώτες βοήθειες με μαλάξεις στο στήθος και μετά από μισό λεπτό άρχισε να αναπνέει» συγκλονίζει ο αστυνομικός που βοήθησε να σωθούν τα δύο παιδάκια.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom