Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στη διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη! (φωτο)

Eπεισόδια και στην πορεία της Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, στη διαμαρτυρία για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Η περιοχή γύρω από το Σύνταγμα έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με συγκρούσεις ανάμεσα σε νεαρούς και αστυνομικούς.

Η ατμόσφαιρα αυτή την ώρα είναι αποπνικτική. Είχε προηγηθεί σιωπηρή διαμαρτυρία για την τραγωδία στα Τέμπη. Πολλοί κάθισαν στην άσφαλτο και με κεριά πενθούσαν για τον χαμό των 57 συνανθρώπων μας. 

Η ένταση ξεκίνησε όταν έφτασε στο Σύνταγμα άλλη πορεία από τα Προπύλαια. Ομάδες ατόμων πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τους αστυνομικούς που απάντησαν με ρίψη χημικών.

Eπεισόδια και στην πορεία της Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Μικρής έκτασης επεισόδια υπήρξαν στην πορεία των φοιτητών για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, στην Θεσσαλονίκη.

Ομάδα κουκουλοφόρων, πέταξε πυρσούς και άλλα αντικείμενα προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ που περιφρουρούσαν την πορεία και έβαλαν φωτιά σε κάδους.

Πιο συγκεκριμένα, η ένταση ξεκίνησε λίγο μετά την έναρξη της πορείας, όταν ένα γκρουπ ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, που μετείχαν στον μπλοκ των αντιεξουσιαστών άρχισαν να πετούν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom