Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Ξάνθη: Χειροπέδες στους γιους και τον γαμπρό του 36χρονου που σκότωσε τον 45χρονο

Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς και η οικογένεια του θύματος

Ακόμα τρεις συλλήψεις έγιναν στην Ξάνθη για την δολοφονία ενός 45χρονου από τον 36χρονο ο οποίος σε βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος στο ΤικΤοκ ανέφερε πως τον σκότωσε γιατί ήταν «ρουφιάνος».

Μετά τον βασικό κατηγορούμενο που συνελήφθη αφού πυροβόλησε εξ’ επαφής το θύμα, οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις ακόμη συλλήψεις. Ο λόγος για τα δύο παιδιά του 36χρονου, αλλά και τον γαμπρό του οι οποίοι ήταν μαζί του στη μοιραία «επίσκεψη» στον 45χρονο. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα, την Κυριακή, τις πρώτες πρωινές ώρες οι δράστες δρώντας από κοινού μετέβησαν στην οικία του 45χρονου στο Δροσερό όπου εισήλθαν στο εσωτερικό της και με την χρήση πυροβόλου όπλου ο 37χρονος τραυμάτισε τον παθόντα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος δράστης είχε συλληφθεί στις 26 Ιανουαρίου μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όταν στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ο 36χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε με την κίνησή του αυτή να καταγράφεται στο ίδιο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Αυτό που εξετάζεται από την αστυνομία είναι αν στη δολοφονία έπαιξε ρόλο και το γεγονός οτι ο 36χρονος είχε «παντρέψει» το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος με το ζευγάρι να χωρίζει πρόσφατα.

Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς και η οικογένεια του 45χρονου

Αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης μετά την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με έναν 36χρονο άνδρα να πυροβολεί εν ψυχρώ έναν 45χρονο συγχωριανό του και στη συνέχεια να «ανεβάζει» βίντεο στο TikTok στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά «αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους».

Οι συγγενείς του θύματος, είναι εξαγριωμένοι μετά το φονικό του 45χρονου πατέρα κι αναζητούν εκδίκηση. Με αναρτήσεις τους εξαπολύουν απειλητικά μηνύματα προς την οικογένεια και τις κόρες του δράστη. «Η καρδιά σας θα καεί. Τα βίντεο θα έρθουν ένα προς ένα που θα πεθάνουν. Τη στιγμή που θα βγείτε από τη φυλακή θα ταφείτε δίπλα στις κόρες σας»αναφέρουν χαρακτηριστικά σε βίντεό τους στο TikTok.

Ο 36χρονος δράστης ο οποίος μιλάει τούρκικα, χρησιμοποιεί τη λέξη «ρουφιάνος» για το θύμα του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο λόγος που φέρεται να τον σκότωσε ήταν ότι πίστευε πως ο 45χρονος τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης στις 26 Ιανουαρίου είχε συλληφθεί μετά από έφοδο της ασττυνομίας στο σπίτι του, στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όταν στην κατοχή του είχαν βρεθεί 4 χειροβομβίδες, όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια μετά από 8ώρες αφέθηκε ελεύθερος.

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στην οποία παρόντες ήταν οι δύο γιοι και ο γαμπρός του δράστη, οι οποίοι συνελλήφθησαν από την αστυνομία , ο 36χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε με την κίνησή του αυτή να καταγράφεται στο ίδιο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Αυτό που εξετάζεται από την αστυνομία είναι αν στη δολοφονία έπαιξε ρόλο και το γεγονός οτι ο 36χρονος είχε «παντρέψει» το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος με το ζευγάρι να χωρίζει πρόσφατα.

Λίνα Κεκέση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom