Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Φρίκη στη Λακωνία: 13χρονη βιάστηκε και έμεινε έγκυος - Κακοποιήθηκε και μετά τον τοκετό (βίντεο)


Η 13χρονη είχε μείνει έγκυος και γέννησε σε μαιευτήριο της Αθήνας. Η υπόθεση όμως, λόγω του νεαρού της ηλικίας του κοριτσιού, έκανε την αστυνομία να ερευνήσει περισσότερο τα πράγματα.

Μία ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη έφερε στο φως το MEGA και η εκπομπή «Live News», καθώς μία 13χρονη από τη Λακωνία βιάστηκε τόσο από συγγενικά της πρόσωπα, όσο και από αλλοδαπούς με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος η 13χρονη είχε μείνει έγκυος και γέννησε σε μαιευτήριο της Αθήνας, η υπόθεση λόγω του νεαρού της ηλικίας του κοριτσιού έκανε την αστυνομία να ερευνήσει περισσότερα τα πράγματα.

Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται ο εφιάλτης που ζούσε το 13χρονο κορίτσι καθώς όπως δήλωσε είχε βιαστεί από δύο αλλοδαπούς που ζούσαν στο συγκεκριμένο χωριό της Λακωνίας.

Για τους δύο αλλοδαπούς εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και υποστήριξαν πως όλα έγιναν με τη συναίνεση του κοριτσιού.

Στη συνέχεια όμως η 13χρονη αποκάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και από συγγενή της, ο οποίος μάλιστα της έδινε και κάποιες περίεργες ουσίες.

Ο συγκεκριμένο άνδρας μάλιστα πλέον κρατείται στις ελληνικές φυλακές για άλλο αδίκημα και φέρεται πως είναι και ο πατέρας του παιδιού.

Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η πληροφορία, ότι μετά τη γέννα, η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο, όπως κατήγγειλε η ίδια, τη βίαζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom