Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Κινδύνευσε η ζωή της Άσπας, την οποία πυροβόλησε ο πατέρας της πριν 10 χρόνια (βίντεο)


Δύσκολες ώρες πέρασε πριν από λίγες μέρες η μητέρα της Ασπασίας Μπόγρη, μετά τη νέα περιπέτεια υγείας του κοριτσιού το οποίο πυροβόλησε ο ίδιος του ο πατέρας πριν δέκα χρόνια στο Άργος για να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους.

Όπως είπε χθες Τρίτη 21/3/23 η κ. Σπυριδούλα Φατούρου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Άσπα είχε για πολλές μέρες μητρορραγία. Ανησύχησε, καθώς την έβλεπε καταπονημένη και την πήγε για εξετάσεις αίματος.

«Με κάλεσαν από το μικροβιολογικό εργαστήριο και μου είπαν ότι αυτές οι τιμές δεν αντιστοιχούν σε ζωντανό άνθρωπο. Το παιδί είχε 9 αιματοκρίτη», είπε η μητέρα.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Οι γιατροί του μικροβιολογικού της είπαν ότι θα πρέπει μέσα σε δεκαπέντε λεπτά η Άσπα να βρίσκεται στο νοσοκομείο διαφορετικά κινδύνευε η ζωή της. Η κυρία Σπυριδούλα κάλεσε το ΕΚΑΒ για να ζητήσει ασθενοφόρο, όμως καθυστερούσαν πολύ κι έτσι αναγκάστηκε να ειδοποιήσει ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι τους.

Όντως το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε δέκα λεπτά και η Άσπα σώθηκε στο παραπέντε. Το κορίτσι συνεχίζει να νοσηλεύεται, όμως, όπως είπε η μητέρα του, είναι πολύ καλύτερα και σύντομα θα βγει από το νοσοκομείο.

Έχουν περάσει 10 χρόνια από το φριχτό περιστατικό, όπου η Ασπασία Μπόγρη δέχτηκε δύο πυροβολισμούς από τον πατέρα της.

Το 17χρονο, τότε, κορίτσι έπεσε θύμα της τυφλής εκδίκησης του πατέρα της, ο οποίος την πυροβόλησε, επειδή τον εγκατέλειψε η σύζυγός του. Η Άσπα κατάφερε να μείνει στη ζωή, όμως εδώ και 10 χρόνια βιώνει έναν εφιάλτη.

Η Άσπα νοσηλεύτηκε πέντε μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 3,5 χρόνια στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. 

Η Ασπασία, που έχει διαγνωστεί με 99% αναπηρία, εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της, έχοντας φύλακα – άγγελο στο πλευρό της τη μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου.

Στο βίντεο η μητέρα μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για την συγκλονιστική ιστορία της Ασπας στον Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom