Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Παναιτωλικός - Λαμία έμειναν στο 1 - 1 (φωτο)


O Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο την εκ των ουραγών ομάδα της Λαμίας στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League κι έμειναν στο 1 - 1.

Oι φιλοξενούμενοι προέρχονταν από νίκη στο γηπεδό τους και ήθελαν να πάρουν και σήμερα ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει των playouts, ενώ οι γηπεδούχοι ήθελαν μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι και τη νίκη στην έδρα τους.... 

Τελικά μοιράστηκαν από ένα βαθμό, που για τους Αγρινιώτες ήταν αρκετός για να πάρουν την πρώτη θέση στον πίνακα των playouts, όχι όμως για την Λαμία που έμεινε στην τελευταία θέση...

Στο 6' η πρώτη καλή ευκαιρία την Λαμία: Ο Νίκος Βέργος σούταρε πολύ δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκραντερόλ...

Στο 14' παραλίγο γκολ για τον Παναιτωλικό: Γέμισμα στην περιοχή της Λαμίας, η μπάλα χτύπησε στο μηρό του Τζανετόπουλου, άλλαξε πρεία προς την εστία, όμως ο Γκαραβέλης κατάφερε να αποκρούσει με το γόνατο.

Ενα καλό φάουλ του Σενγκέλια, που έφυγε λίγο άουτ κι ένα επίσης ωραίο σουτ του από μακριά που έφυγε κι αυτό ελάχιστα άουτ ήταν οι επικίνδυνες φάσεος του πρώτου μέρους...

Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους είχαμε ένα χαλαρό παιχνίδι με πολλά λάθη και πλήθος φάουλ εκατέρωθεν....

Μοιραία το ημίχρονο τελείωσε χωρίς σκορ.

Χωρίς αλλαγές και στο ίδιο τέμπο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τον Παναιτωλικό να πετυχαίνει ένα γρήγορο γκολ από τραγικό λάθος του Γκαραβέλη!

Στο 51' γκολ για τον Παναιτωλικό: Από αριστερά ο Χουχούμης έκανε σέντρα στην περιοχή της Λαμίας, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Γκαραβέλη και ο Καρέλης από πολύ κοντά με κεφαλιά έγραψε το 1 - 0.

Μετά το γκολ οι παίκτες της Λαμίας φάνηκε να τα έχουν χαμένα και ο Παναιτωλικός να δημιουργεί κι άλλες φάσεις για γκολ... που όμως δεν τις εκνεταλλεύτηκε και τελικά ισοφαρίστηκε, για μία ακόμα φορά δεν μπόρεσε να κερδίσει στην έδρα του.

Στο 56' πολύ κοντα σε δεύτερο γκολ ο Παναιτωλικός: Από κόρνερ η μπάλα η έφτασε στο Λάρσον, ο οποίος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Λαμίας.Επίσης στο 59' ένα καλό σουτ του Σενγκέλια, απέκρουσε ο Γκαραβέλης...

Στο 71' ισοφάρισε η Λαμία: Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντε Βισέντι λίγο έξω από το κέντρο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Γκραντερόλ και 1 - 1.

Τέλος του παιχνίδιου με καμία από τις δυο ομάδες να κερδίζει, παρότι στη συνέχεια υπήρξαν φάσεις για γκολ...

Με την ισοπαλία ο Παναιτωλικός εξασφάλισε άνετα την είσοδό του στα playouts ως πρωτοπόρος, αφού ο Ατρόμητος έχασε από τον Παναθηναϊκό, όμως το 1 - 1  άφησε  τη Λαμία  στην τελευταία θέση μαζί με τον Λεβαδειακό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Ούνε Λάρσον, Μάλης, Χουχούμης, Ντίας(80' Μόρσεϊ), Μλάντεν, Σενγκέλια(86' Πέδρο), Χουάνπι Ανιόρ(61' Κολοβός), Ντουάρτε(80' Μπουζούκης), Καρέλης.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Μαρτίνεθ(66' Ντε Βινσέντι), Στάνκο(66' Μπεχαράνο), Νούνιες(86' λ.τ. Καραμάνος), Ασκόβσκι(86' Μανούσος), Τσιλούλης(86' Μεντίνα), Βέργος.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom