Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Κοντά στον δολοφόνο της Ελ. Αγραφιώτου η αστυνομία – Βρήκαν αποτυπώματά του στον τόπο του εγκλήματος


- Σημαντικό στοιχείο στα χέρια της αστυνομίας οδηγεί προς την εξιχνίαση του εγκλήματος
- Ίσως να είχε προστριβές οικονομικής φύσης με τον δολοφόνο της η άτυχη 69χρονη
- Με εξελιγμένα μηχανήματα επανεξέτασαν τον τόπο του εγκλήματος
- Βρήκαν δαχτυλικά αλλά και αποτυπώματα από το παπούτσι του

Σημαντικό στοιχείο που είναι δυνατόν να οδηγήσει στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, έχουν στα χέρια τους οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για ένα αποτύπωμα, στο κλιμακοστάσιο που οδηγεί στο τρίτο εγκαταλελειμμένο υπόγειο του Σούπερ Μάρκετ και μάλιστα φέρεται το αποτύπωμα να ανήκει σε άτομο το οποίο γνώριζε η άτυχη γυναίκα και μάλιστα είχαν κατά το παρελθόν προστριβές ίσως οικονομικής φύσης.

Όπως είχαμε αποκαλύψει, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, το τελευταίο διάστημα εξέταζαν με πάσα σοβαρότητα το ενδεχόμενο ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας να ήταν πρόσωπο γνωστό της και για το λόγο αυτό, μόλις τον αντίκρισε στο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο δεύτερο υπόγειο, προσπάθησε να διαφύγει από το δολοφονικό κλοιό.

Τα ευρήματα από τα αποτυπώματα της άτυχης γυναίκας, αλλά και τις κηλίδες αίματος που ανακάλυψαν στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων, οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως η 69χρονη γυναίκα, προσπάθησε να ανέβει στο πρώτο όροφο του υπογείου γκαράζ, ίσως σε μια προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια.

Ωστόσο αυτό που έλειπε από τους Αστυνομικούς ήταν αποτυπώματα του δράστη, και για το λόγο αυτό εκτιμούσαν πως φορούσε χειρουργικά γάντια τα οποία όμως και λόγο της έντονης πάλης με το θύμα είναι δυνατόν να σκιστούν.

Τελικά και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι ειδικοί των εργαστηρίων μαζί με τους έμπειρους Αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποίησαν νέα έρευνα στους χώρους του υπογείου και μάλιστα με εξελιγμένα μηχανήματα, με αποτέλεσμα να ανακαλύψουν το επίμαχο αποτύπωμα, αλλά κι ένα νέο αποτύπωμα παπουτσιού του δράστη.

Όσον αφορά το τελευταίο εύρημα ταυτοποιείται με το πρώτο αποτύπωμα παπουτσιού του δράστη που είχε βρεθεί δίπλα στο πτώμα της άτυχης γυναίκας και κατά συνέπεια οι αστυνομικοί πια γνωρίζουν και το είδος των παπουτσιών που φορούσε εκείνη την ημέρα ο δράστης.

Στο μεταξύ και σύμφωνα με πληροφορίες το δακτυλικό αποτύπωμα που βρήκαν το Σάββατο οι αστυνομικοί μάλλον ανήκει στο δράστη και κατά πάσα πιθανότητα ίσως πρόκειται για άτομο που είχε προσωπική επαφή με το θύμα αλλά και διαφορές ίσως οικονομικής φύσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom