Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Τι είναι τούτο πάλι,η ΕΛ.ΑΣ. το ξέρει; Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης!

Είμαστε,λένε ανώνυμα,ένα κίνημα ελέγχου που γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα!!!

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Με σεβασμό σε ό,τι αναφέρει στο παρακάτω κείμενο η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης ,ας μου επιτραπεί να γράψω την άποψή μου....

Αν ανατρέξετε στο προφίλ μου στο fb θα διαβάσετε μία σχετική ερώτησή μου με το ποιοί αποτελούν αυτή την ομάδα?...
Και τούτο διότι παρακολουθώ στενά τα όσα κατά διαστήματα δημοσιεύουν με πολύ ενδιαφέρον, αλλά πολλές απορίες....
Σήμερα ήρθε η απάντηση ,την οποία ομολογουμένως αν την αναλύσει κάποιος ,μας πάει κάπου....
Ωστόσο θα ήθελα να τους απευθύνω την δική μου ερώτηση....

Δηλαδή κύριοι της Υψηλής Αστυνόμευσης, εγώ που έχω βάλει τον εαυτό μου και την οικογένειά μου σε κίνδυνο με τις τόσες καταγγελίες μου, στην δικαιοσύνη ,στο ΣΔΟΕ και στην ΕΛ.ΑΣ επωνύμως, είμαι πιό μάγκας από εσάς, ή εντελώς ηλίθια?

Θα σας πρότεινα λοιπόν αφού επικαλείστε το καλό της Πατρίδας να ενωθείτε μαζί μου και με τις δυνάμεις τις δικές μου,αλλά και με τον Μανώλη Χατζησάββα και ομού να πολεμήσουμε για την Πατρίδα...γιατί όλοι οι αγώνες του Έθνους μας είχαν μπροστάρηδες με ονοματεπώνυμα αγαπητοί ....Δηλαδή εσείς φοβάστε για τις οικογένειές σας κι εμείς ΟΧΙ????

Εγώ θα σας περιμένω....επικοινωνείστε μαζί μου ....
Θεοδωροβία Πλακά
viaplaka@gmail.com

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης....

Πάντα οι καιροί ήταν δύσκολοι , σήμερα όμως είναι και επικίνδυνοι.
Οι κοινωνίας πορεύονται σε αχαρτογράφητα νερά , οι αξίες και τα ιδανικά ¨ αποτιμούνται σε χρήμα ¨ , ο ανθρώπινος παράγοντας αποσυνδέεται από την ψυχική του υπόσταση , οι εξουσίες ελέγχονται όλο και περισσότερο από τις γνωστές ομάδες πίεσης , το χρήμα ανάγεται σε ¨παν θρησκεία¨ , παντού (σχεδόν) σκοπιμότητες ,υποκρισία , ιδιοτέλειες και συμφέροντα .

Εδώ και τρία χρόνια αδιάκοπα , ανάγουμε την μορφή αστυνόμευσης που έλλειπε , την εποπτεία που ¨εσείς ¨ θέλουμε να ασκείτε ως κοινή γνώμη , την δυναμική που ¨επαναφέρει¨ και ελέγχει, τον έλεγχο που δεν θα ατονίσει ποτέ.

Ο ιδιαίτερος τρόπος δράσης μας ¨παίζει με τους νόμους τις βαρύτητας ¨ ενάντια σε όλα τα ανωτέρω , στηρίζεται σε νέες στρατηγικές αστυνόμευσης και αντλεί δύναμη από αξίες , ιδανικά και πρότυπα δοκιμασμένα και διαχρονικά .

Οι πράξεις μας, οι απόψεις μας, οι κινήσεις μας και ο τρόπος δράσης μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελληνική Αστυνομία .

ΔΕΝ είμαστε εν ενεργεία αστυνομικοί, καίτοι συνεργαζόμαστε με αστυνομικούς σχεδόν από όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις τους οποίους ευχαριστούμε.

Νομικοί και καθηγητές μας παρέχουν ανιδιοτελώς τις απόψεις τους και τις γνώσεις τους.

Ο μοναδικός μας σκοπός είναι να υποβοηθήσουμε τα σώματα ασφαλείας και την δικαιοσύνη να επιτελέσουν ανεπηρέαστοι τα καθήκοντά τους προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας .
Δεν διεκδικούμε, μπράβο, αναγνωρίσεις, οφέλη, καρέκλες ,εξουσία, χρήματα .
Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τίποτα και κανέναν .
Παραμένουμε ¨ανώνυμοι ¨ για να προστατέψουμε τις οικογένειές μας και για δώσουμε ¨μορφή ¨ στην κοινή γνώμη .
Εχθρός μας είναι και όλες οι μορφές διαφθοράς από όπου κι αν προέρχονται, όλα τα κακώς κείμενα της σημερινής εποχής.
Όλοι όσοι, εκμεταλλεύονται ή χρησιμοποιούν την κοινή γνώμη, τους αδύναμους και τους ανυπεράσπιστους μπαίνουν στο στόχαστρο μας , όλοι αυτοί που «χαλάνε την πυξίδα » της κοινωνίας.
Δεν έχουμε καμία σχέση με συνδικαλισμό , δεν πιστώνουμε κανένα απολύτως πολιτικό κόμμα, κανένα άλλο συμφέρον που υπάρχει στην φαντασία κάποιων
Δεν έχουμε καμία σχέση με παραστρατιωτικά, παρακρατικά και άλλα τέτοια μορφώματα που χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης.
Δεν έχουμε τις ικανότητες του Νοστράδαμου, του Αγίου Παίσιου ή κάποιου προφήτη. Απλοί άνθρωποι τις διπλανής πόρτας είμαστε.
Δεν ¨παίζουμε ¨ όμως !

Πίσω από δεκάδες σοβαρές υποθέσεις, που κατά καιρούς μονοπωλούν τα ΜΜΕ κυρίως, είμαστε εμείς ή είναι δική μας δουλειά¨ , αρκετές έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ακόμα περισσότερες ¨διευκολύνσεις ¨ έχουμε παράσχει αθόρυβα και αόρατα στην αστυνομική προανάκριση και στην Κύρια ανάκριση …. δεν μας ενδιαφέρει όμως τούτο να μας αναγνωριστεί.

Εκατοντάδες παρεμβάσεις μας προσπαθούν να αναδείξουν την πραγματική διάσταση υποθέσεων και πραγμάτων , να ενημερώσουν και να προειδοποιήσουν…. κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο , απλά για να δείτε.

Ποτέ δεν όμως αρνηθήκαμε την βοήθειά μας και την συνδρομή μας σε όποιον μας το ζήτησε ειλικρινά …. (πολλοί το γνωρίζετε αυτό) . …και αυτό γιατί , εσείς είστε η δύναμή μας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.police@gmail.com

από http://theodorovias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom