Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Στυλίδα: Εξαγριωμένοι ρομά άνοιξαν το κεφάλι του προέδρου της Αγίας Μαρίνας


Στο νοσοκομείο της Λαμίας ο πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι και αστυνομικός του Α.Τ. Στυλίδας.

Εκτός έλεγχου η κατάσταση με τους ρομά στην παραθαλάσσια
περιοχή της Αγίας Μαρίνας που και φέτος το καλοκαίρι κάτοικοι, επαγγελματίες και επισκέπτες, έχουν φτάσει στα όριά τους από την απαράδεκτη συμπεριφορά των ρομά.

Tο μεσημέρι της Κυριακής οι ρομά είχαν εγκατασταθεί στην παραλία και με τη συμπεριφορά τους έδιωξαν τους άλλους λουόμενους. Οι περισσότεροι μεθυσμένοι με τη μουσική στη διαπασών, είχαν σπάσει μπουκάλια μέσα στον κεντρικό δρόμο, είχαν αφοδεύσει στα πεζοδρόμια και στην παραλία, που κάνει βόλτες ο κόσμος, ενώ είχαν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο την περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τους πλησίασε, τους είπε ότι είναι ο πρόεδρος της κοινότητας και τους ζήτησε ευγενικά να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια όταν έμαθαν ότι είναι και αστυνομικός εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν όλοι μαζί. Την ώρα που ο πρόεδρος της κοινότητας ήταν πεσμένος στο έδαφος, ένας νεαρός ρομά του άνοιξε με μια πέτρα το κεφάλι και μια γυναίκα τον χτύπησε με ένα μεγάλο ξύλο στο χέρι. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο πρόεδρος διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Στυλίδας όπου του έκαναν ράμματα στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Αμέσως μετά την επίθεση, που δέχθηκε ο Πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας, η αστυνομία άρχισε τις αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας, αλλά και στη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δυο άτομα, ηλικίας 54 και 18 ετών, ενώ αναζητείται και μια γυναίκα ηλικίας 36 ετών.

http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom