Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΑΓΡΙΝΙΟ: Πετυχημένη "Αλληλεγγύη από Σκηνής" για την ΕΛΕΠΑΠ και την ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ (φωτο)


Άλλη μια φορά η τοπική κοινωνία του Αγρινίου αγκάλιασε με τη συμμετοχή της τη θεατρική παράσταση «Αλλοίμονο στους Νέους» που πραγματοποιήθηκε χθες στο Παπαστράτειο Μέγαρο από τη θεατρική ομάδα ‘’Ελεύθερο Θέατρο-Τέχνες’’ μέσω του προγράμματος ‘’Αλληλεγγύη από Σκηνής’’ της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων των Πυλώνων Αλληλεγγύης - Solidarity Pylons που υποστηρίζεται από την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. 

Τα έσοδα διατέθηκαν για τις ανάγκες της ΕΛΕΠΑΠ και της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ, μέλη των Πυλώνων Αλληλεγγύης.

Η ΕΛΕΠΑΠ και η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ευχαριστεί θερμά την θεατρική ομάδα ‘’Ελεύθερο Θέατρο-Τέχνες’’ που ταξίδεψε από την Πάτρα για να παρουσιάσει στην πόλη μας την εξαιρετική δουλειά τους προς ενίσχυση των δύο φορέων.

Ευχαριστούμε θερμά την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και την δράση της ‘’Αλληλεγγύη από Σκηνής’’ με στόχο την βοήθεια μελών των ‘’Πυλώνων Αλληλεγγύης’’. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Ακουστικά Βαρηκοΐας Ηλίας Φελώνης, το αρχιτεκτονικό γραφείο Χαρά Π. Μπίμπα, το κατάστημα PRAKTIKA-Χολέβας Α.Ε. , το κατάστημα Χρώματα ΣΤΑΥΡΟΥ οι οποίοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της παράστασης.

Ευχαριστούμε τον τοπικό μας τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟ T.V. και τα μέσα ενημέρωσης της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής μας για την διαρκή στήριξη και προβολή των δράσεών μας.

Ο Πρόεδρος Τ.Δ.Ε. ΕΛΕΠΑΠ   Η Πρόεδρος ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ
Επαμεινώνδας Τάνταρος           Θεοδώρα Σωφρονίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom