Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΑΡΓΟΣ: Κινηματογραφική ληστεία με λεία 120.000 ευρώ - Μπλόκα παντού (φωτο & βίντεο)

Έδεσαν και φίμωσαν επιχειρηματία και την γυναίκα του

Εκτεταμένες είναι οι αναζητήσεις από την αστυνομία για την σύλληψη των δραστών της ληστείας που έγινε σήμερα το πρωί 27 Ιουνίου στο σπίτι πολύ γνωστού επιχειρηματία που ασχολείται με το εμπόριο κρέατος στο Άργος.

Αυτή τη στιγμή μπλόκα της αστυνομίας έχουν στηθεί σε πολλά κομβικά σημεία της περιοχής του Άργους και όχι μόνο.
Επίσης οι αστυνομία με την βοήθεια γερανού ανέσυρε το αυτοκίνητο που οι δράστες έριξαν σε γκρεμό κοντά στα Σταθέικα στο αεροδρόμιο Άργους και κάνουν εξονυχιστικές έρευνες στο εσωτερικό του για αποτυπώματα και για να συλλέξουν δείγματα DNA.
Μια πληροφορία που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρει πως οι ληστές περίμεναν το πρωί τον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του και την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητο του (η επιχείρησή του είναι ακριβώς απέναντι από την οικία του)  τον οδήγησαν και πάλι στο εσωτερικό του σπιτιού όπου ακινητοποίησαν τον ίδιο και την σύζυγο του.
Για τις αστυνομικές αρχές είναι προφανές πως οι δράστες είχαν πληροφορίες για τις κινήσεις του επιχειρηματία αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στην κατοχή του.
Ληστεία στο Άργος σήμερα το πρωί 


Ληστεία έγινε σήμερα το πρωί 27 Ιουνίου 2016 στο σπίτι επιχειρηματία στην περιοχή Άκοβα στο Άργος όπου διατηρεί επιχείρηση εμπορίας και συσκευασίας κρεάτων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες 4 τον αριθμό με κουκούλες και όπλα εισέβαλαν στην οικία του επιχειρηματία, ακινητοποίησαν δένοντας και φιμώνοντας τον ίδιο και την γυναίκα του, απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό (πληροφορίες αναφέρουν για πάνω από 120 χιλ. ευρώ), πήραν το αυτοκίνητο του θύματος και διέφυγαν.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγο αργότερα σε γκρεμό κοντά στην περιοχή του Αεροδρομίου, ενώ οι δράστες επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα και διέφυγαν σε άγνωστη κατεύθυνση. Αυτή τη στιγμή γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις από την αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom