Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Θρασύτατη πρόκληση από τον Θάνο Τζήμερο: "Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας..."!

Τι άλλο θα κάνει ο άνθρωπος(;) για λίγη δημοσιότητα;

Για ακόμη μία φορά ο γνωστός Θάνος Τζήμερος ξεπέρασε κάθε όριο θράσους και προκλητικότητας!

Για ακόμα μια φορά προκαλεί ηθελημένα,γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις διαστάσεις που θα πάρουν οι κοτσάνες,που ταυτόχρονα είναι και ύβρεις για ένα νεκρό που αγγίζουν τις αρμοδιότητες του εισαγγελέα.

Αυτή τη φορά επιχειρεί να εξομοιώσει τον δολοφονηθέντα Παύλο Φύσσα με τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο του, Γιώργο Ρουπακιά. Και δεν σέβεται όχι μόνο τη μνήμη του νεκρού, αλλά ούτε και τη μητέρα του,η οποία τόσο καιρό μετά την δολοφονία του παιδιού της βασανίζεται κάθε μέρα βλέποντας τον δολοφόνο του ζωντανό, ελεύθερο και προκλητικό επίσης.

Ο Θάνος Τζήμερος μετά τα όσα έγιναν και χθες στην δίκη της Χρυσής Αυγής αποφάσισε να μοιραστεί με τους χιλιάδες φίλους του στο facebook την ισοπεδωτική σκέψη του. Και δεν δίστασε να αποκαλέσει φασίστα το νεκρό Παύλο Φύσσα και όχι μόνο.

Προχώρησε κι άλλο και έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την χαροκαμένη μάνα του Παύλου Φύσσα ότι εξαιτίας της το παιδί της έγινε έτσι... (σ.σ. Τελικά κάνουν καλό τα social media γιατί αποκαλύπτουν τις πιο σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας...Και η αιδώς είναι πλέον λέξη άγνωστη...)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πώς έγινε έτσι ο φασισταράς, που επειδή τον μαχαίρωσε ένας άλλος φασισταράς πάνε να τον μεταμορφώσουν σε περιστέρι της ειρήνης.

ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ;
Αφού του έστησαν άγαλμα, το επόμενο βήμα ήταν να ονομαστεί και δρόμος προς τιμήν του. Γιατί; Διότι τον δολοφόνησαν οι φασίστες. Και τι είσαι όταν σε δολοφονούν οι φασίστες; Είσαι θύμα των φασιστών. Είσαι αυτομάτως και αντιφασίστας; Όχι βέβαια. Η ιδιότητα του θύματος δεν συνεπάγεται αυτόματα καμία άλλη. Για όσους δεν έχουν καταλάβει τι ήταν ο αυτοαποκαλούμενος Killah P (δηλαδή δολοφόνος, στην αργκό) και μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Φύσσας, οι επόμενοι στίχοι το...
Δείτε περισσότερα
Στιχοι/Παρουσιαση: Killah P Beat: Little Brother-Sirens Track απο το project EP "Το Δογμα Το Δωμα" FREE DOWNLOAD ΕΔΩ http://www.4elements.gr/fel/
YOUTUBE.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom