Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Παραιτηθείτε από την αποχαύνωση


Ας ξεκινήσουμε με μια απλή για τους περισσότερους διαπίστωση. Πως η τωρινή κυβέρνηση είναι κάτι πολύ κακό για την χώρα. Δεν έχει καμία σημασία πώς ονομάζεται, σημασία έχει πως επιτελεί με χειρουργική ακρίβεια που θα ζήλευαν και οι πιο ακραίες και απάνθρωπες κυβερνήσεις του κόσμου, το έργο που έχει προκαθοριστεί από την Ε.Ε και τον παγκόσμιο φασισμό των αγορών και των απανταχού «επενδυτών».

Έχει επίσης σημασία πως η τωρινή κυβέρνηση ανήλθε στην εξουσία, τάζοντας φούμαρα και ψέματα σε έναν κόσμο καταδυναστευμένο από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τα μέτρα που πήραν εναντίον του. Ανήλθε επίσης στην εξουσία χαρακτηριζόμενη ως αριστερή.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να κάνουμε ένα σαφή διαχωρισμό ανάμεσα σε μία υποθετικά αριστερή κυβέρνηση και στις ιδέες και τα οράματα που πρεσβεύει γενικά η Αριστερά στην διαχρονική της πορεία από την Γαλλική Επανάσταση μέχρι σήμερα. Οφείλουμε επομένως να καταδικάσουμε την προδοσία αυτών που υποτίθεται πως ήταν πρεσβευτές αυτών των ιδεών αλλά να μην καταδικάσουμε τις ίδιες τις ιδέες.

Να μείνουμε ασφαλώς στο επίπεδο της κριτικής πάνω στις Αριστερές -όπως και στις Αναρχικές- ιδέες και να φροντίσουμε στην οικοδόμηση και στην συνέπεια της επαναστατικής διαλεκτικής που θα μας οδηγήσει στο ζητούμενο που παραμένει πάντα επίκαιρο. Στο γκρέμισμα του κόσμου της εκμετάλλευσης και στο χτίσιμο της κοινωνίας των Ίσων.

Ύστερα λοιπόν από την προμελετημένη προδοσία αυτών των «αριστερών», επιχειρείται μία αποδόμηση των πανανθρώπινων ιδανικών, από πλευράς εκείνων των δυνάμεων που συντηρούν αυτό το σύστημα εκμετάλλευσης.

Συνεπικουρούμενοι από την άθλια τωρινή κυβέρνηση που είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος προσπαθούν να αντεπιτεθούν για να συνεχίσουν το έργο που επιτελούσαν πριν την «αριστερή» παρένθεση. Πρόκειται απλά για μια υπόθεση διαχείρισης της εξουσίας που θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα για τους εκμεταλλευόμενους. Την συνέχιση της τωρινής αθλιότητας.

Επιχειρείται επίσης μία προσπάθεια στο να φορτώσουμε όλα τα δεινά που έχουν προκύψει στην τωρινή κυβέρνηση και τα διαχρονικά εγκλήματα των προηγούμενων που ακόμη έχουν το θράσος να μιλάνε για δημοκρατία, δικαιοσύνη και άλλα τέτοια παραμύθια της Χαλιμάς να ξεχαστούν ή να συγχωρεθούν για λόγους ανωτέρας βίας…Προφανώς και απευθύνονται σε λαό Λωτοφάγων τον οποίο λαό τον έχουνε φλομώσει στο ψέμα και τον έχουνε βιάσει επανειλημμένα.

Αλλά για εμάς τίποτε δεν ξεχνιέται και τίποτε δεν συγχωρείται. Και οι προηγούμενες κυβερνήσεις όπως και η τωρινή είναι ένοχες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν όχι στα δικαστήρια της απάτης και της διαπλοκής, αλλά στα δικαστήρια των λαϊκών, επαναστατικών συμβουλίων όταν αυτά θα υπάρξουν.

Οι περισσότεροι γελάσαμε με την τελευταία «διαμαρτυρία» κάποιων που υποτίθεται πως αγανάκτησαν με την πολιτική της κακής κυβέρνησης που κάνει ακριβώς ό,τι προστάζουν τα μεγάλα ξένα αφεντικά,την στιγμή που λίγο καιρό πριν είχαν αγανακτήσει για την αντίθετη -υποκριτικά-πρόθεση της κυβέρνησης να εναντιωθεί σε …αυτό που προστάζουν τα μεγάλα ξένα αφεντικά.

Όλα αυτά βέβαια είναι όντως γελοία όπως και όλη η προπαγάνδιση παρόμοιων εγχειρημάτων. Πίσω από αυτές τις «αγανακτήσεις» κρύβονται τα παλιά και τα καινούρια κόμματα που βίασαν διαχρονικά την Ελλάδα. Μαζί τους κολλάνε και κάποιοι πολύ …δήθεν που όπως εύστοχα διαβάσαμε χωρίς κρατική επιχορήγηση ,δεν αλλάζουν ούτε καμμένη λάμπα.

Όσο για αυτούς που βαράνε κατσαρόλες τόσο εύκολα, το πιθανότερο είναι πως δεν γνωρίζουν τίποτε από πείνα και απλά είναι ηλίθιοι και κουτοπόνηροι μιμητές και φυσικά κατευθυνόμενοι από ακομμάτιστους όπως ο Μητσοτάκης, ο Τζήμερος, η Φώφη ή ο Σταύρος με την τσάντα του…

Το μεγάλο όμως πρόβλημα είναι πως οι πραγματικοί πεινασμένοι, όπως και η πραγματική Αριστερά που «ψάχνεται» ακόμη, δεν κατεβαίνει στο δρόμο να στείλει όλα αυτά τα κρατικοδίαιτα σκουλήκια στο διάολο, τους «φιλελεύθερους» λιμοκοντόρους στη θάλασσα και τους ακροδεξιούς «πατριώτες» στα πηγάδια. Το λόγο τον ξέρουν καλά αυτοί που ζούνε από τις βουλευτικές αποζημιώσεις και τις κομματικές επιχορηγήσεις.

Αλλά οι πραγματικά ακομμάτιστοι, άνεργοι και εργαζόμενοι σύγχρονοι σκλάβοι που δεν έχουν να περιμένουν τίποτε από τις εκλογές και τα κόμματα-επιχειρήσεις οφείλουν να κατέβουν να δώσουν την μάχη στον αμιγώς ταξικό πόλεμο που μαίνεται από την αρχή του κόσμου.

Οι σύγχρονοι σκλάβοι οφείλουμε να καταλάβουμε πως η Ευρώπη και η Ελλάδα που οραματίζονται τα αφεντικά και κάποιοι ρουφιάνοι του συστήματος, είτε είναι Έλληνες είτε είναι ξένοι, δεν μας χωρά όλους. Χωρά μόνο τα κέρδη τους, τους πολέμους τους και τα συμφέροντά τους.

Σε αυτή την Ευρώπη δεν υπάρχει κανένα μέλλον για τους φτωχούς λαούς που καλούνται να ζήσουν σε καθεστώς μόνιμης «δημοσιονομικής πειθαρχίας»,σε μια αιώνια κατάσταση λιτότητας επειδή κάποιοι «παραιτηθείτε» απαιτούν από τους φτωχούς να πληρώσουν την χασούρα των πλουσίων.

Σε αυτή την Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα μέλλον όσο την λυμαίνονται πολιτικοί απατεώνες, «φιλελεύθερα» παράσιτα, παρακρατικοί νεοναζί, πατριδοκάπηλοι, παραδικαστικά κυκλώματα, διαπλεκόμενοι μπάτσοι, εργολάβοι και επιχειρηματίες της μίζας και της αρπαχτής, μικροαστοί χαλίφηδες, αφεντικά-βασανιστές και αριστεροί του κώλου.

Μία απάντηση μπορεί και πρέπει να υπάρξει όταν κάποτε ξυπνήσουν και συστρατευθούν οι πραγματικοί πεινασμένοι και απόκληροι του συστήματος. Ούτε παραιτηθείτε,ούτε αγανακτήστε. Επαναστατήστε ενάντια σε ό,τι μας σκοτώνει.

ΑΝΩΝΥΜΟς & ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ

Στον τοίχο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom