Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Το “ΚΩΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ” από τον Λάκη,τον αυτόπτη μάρτυρα που τρέλανε τον Χαρδαβέλα (φωτο & βίντεο)


Ο γνωστός και… αξέχαστος «αυτόπτης μάρτυρας» που είχε γίνει γνωστός από την εμφάνισή του στην εκπομπή τότε του Αlter και τον Κώστα Χαρδαβέλλα, μιλώντας για ένα τραγικό περιστατικό, για το 5πλο φονικό στα Καλύβια Αγρινίου, προχωρά στην ίδρυση κόμματος!

Όπως ενημερώνει ο χρήστης του Facebook Ντίνος Τσιρογιάννης, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες «το “ΚΩΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ” είναι γεγονός!

Σ’ ένα πανέμορφο τοπίο δίπλα στο ποτάμι, στην περιοχή Νήσσα… κάτω από τα τεράστια πλατάνια, υπό τους ήχους του αρτίστα Μάκη Αριστόπουλου και του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιάννη Κατσίγιαννη, ο Νικόλαος Κρανιάς (γνωστός σαν Λάκης o Ταπετσιέρης) ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματός του!

Σύνθημα, όπως αναφέρει το thecaller.gr: «Να φάει η φτοχια «… βέβαια όχι με χρυσά κουτάλια αλλά με τρία (το έμβλημα) προφανώς για σουπίτσες και όσπρια!




Πρώτη προσφορά ήταν η πρατίνα, η οποία τρώγεται και με τα χεράκια… Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με χορευτικά συγκροτήματα, ζογκλέρ και επίδειξη αλόγων! Ας υποστηρίξουμε λοιπόν όλοι την κίνηση του επαναστάτη Λάκη!».

Όλοι τον θυμάστε βέβαια για την επική περιγραφή του στον Κώστα Χαρδαβέλα ως αυτόπτης μάρτυρας του φονικού.


από την sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom