Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: 15χρονο Call Girl καίει γνωστούς επιχειρηματίες (ονόματα & έγγραφα)

«Μου έδιναν κόκα για να μην έχω αίσθηση του τι γίνεται. Οταν ερχόμουν στην "πραγματικότητα" ξενέρωνα πιο πολύ και έλεγα 'πάλι εδώ είμαι' (...). »

«Με πήγαιναν στον (σ.σ.: αναφέρεται το όνομα πολύ γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας). Είχαμε συναντηθεί στο (σ.σ.: γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λ. Ποσειδώνος) και με πήρε με το πολυτελές αυτοκίνητό του και με πήγε σπίτι του. 

Με έβαζε σε τζακούζι στον τελευταίο όροφο και εκείνος έπαιρνε την πιατέλα με την κοκαΐνη, καθόταν χαλαρός στο τζακούζι, ρούφαγε κόκα και μου έλεγε και μένα να κάνω. Ερχόμασταν σε κατά φύση συνουσία.
Την πρώτη φορά, μου έδωσε 900 ευρώ. Μου πρότεινε να μείνω μαζί και να μου βάλει 50-100 χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό μου. Ηθελε να με πάρει γιατί είμαι Ελληνίδα και πάνω απ’ όλα είμαστε Σπαρτιάτες. Μου έβαζε και το τραγούδι της Σπάρτης».
Ψυχική δύναμη
Ηταν Δεκέμβριος του 2012 όταν η 15χρονη Β. βρήκε την ψυχική δύναμη να μπει στο γραφείο της 6ης Ανακρίτριας. Στο πλευρό της είχε μόνο την ψυχολόγο της Αστυνομίας - το μοναδικό της στήριγμα. Νωρίτερα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε παραχωρηθεί για την προετοιμασία της, η ανήλικη είχε εκφράσει με σαφήνεια να μην είναι παρόντες οι γονείς της, προκειμένου να καταθέσει με μεγαλύτερη άνεση. Κατά την εξέτασή της μιλούσε γρήγορα, ακατάπαυστα. 

Η έμπειρη γραμματέας που δακτυλογραφούσε την κατάθεση αδυνατούσε να την προλάβει, αλλά κυρίως να πιστέψει τα φρικτά πράγματα που άκουγε να βγαίνουν από το στόμα μίας τόσο μικρής κοπέλας. 

Υστερα από είκοσι λεπτά, η γραμματέας είχε γεμίσει επτά σελίδες Α4, στις οποίες χώρεσε η εφιαλτική ιστορία του 15χρονου κοριτσιού που εκδιώχθηκε από την οικογένειά του, εκπορνεύτηκε από τους φίλους της, βιάστηκε από τους προαγωγούς του και κατέληξε να γίνει κολ-γκερλ για επώνυμους επιχειρηματίες με τεράστια οικονομική επιφάνεια.

«Από μικρή έμενα με τη μητέρα μου στο Περιστέρι. Πριν από δυόμισι χρόνια γνώρισε έναν κύριο και μετακομίσαμε σ' ένα σπίτι στον Ασπρόπυργο. Η αδελφή μου, που είναι 20 ετών, ήταν μαζί μας. Τη μεγάλη μου αδελφή, που είναι 30 ετών, δεν την έχω γνωρίσει ποτέ. Την είχε διώξει ο πατέρας μου από το σπίτι όταν ήταν πολύ μικρή.
Ο σύντροφος της μητέρας μου φερόταν πολύ άσχημα σε εμένα, ήταν αυθάδης μαζί μου, τον άκουγα να κάνει ?πράξη? με τη μητέρα μου, την έπιανε σε διάφορα ?μέρη? μπροστά μου, δεν φερόταν φυσιολογικά. Η μητέρα μου δεν αντιδρούσε. Μας έλεγε ?αρκετά σας μεγάλωσα, πρέπει να φύγετε?. Ο πατέρας μου είναι άστεγος. Οταν έφυγα από το σπίτι μου, το είπα στη μεγάλη μου αδελφή. Μου είπε ότι δεν μπορεί να με κρατήσει, γιατί φτιάχνει τη δική της οικογένεια.
Εναν μήνα μετά, μου έδωσε μία βαλίτσα με τα ρούχα μου και πήγα στον πατέρα μου. Φως, νερό δεν είχαμε. Μαζί του δεν έμεινα ούτε μήνα. Δεν τον έβλεπα ποτέ και, όποτε τον έβλεπα, ήταν μεθυσμένος.
Μου έλεγε αν δεν βρω δουλειά να συντηρώ το σπίτι, θα με κλείσει σε ίδρυμα.
Γι' αυτόν τον λόγο σηκώθηκα και έφυγα και πήγα στον Ασπρόπυργο στη φίλη μου την Ε. Γνώρισα τους φίλους της και μου πρότειναν να δουλεύω και να πηγαίνω με άνδρες. Ο Κ. είχε πάει στη Ρουμανία μήπως βρουν και κάποια άλλη κοπέλα να φέρουν για δουλειά. Η Ε. τα γνώριζε αυτά γιατί την είχαν βγάλει και εκείνη για δουλειά. Ο Β. με πήγαινε σε δύο κοντέινερ που μαζεύονταν άτομα από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν, ήταν και ένας Τσιγγάνος που είχε BMW και Mercedes».
Καίει γνωστούς επιχειρηματίες το 15χρονο Call Girl
Η σοκαριστική ιστορία της 15χρονης περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια στο βούλευμα-καταπέλτη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που φέρνει σήμερα στο φως το «Εθνος της Κυριακής», το οποίο παραπέμπει σε δίκη 20 κατηγορούμενους, ανάμεσά τους και τους γονείς της ανήλικης, αλλά και γνωστούς επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μεγάλων ξενοδοχείων. Το κατηγορητήριο είναι βαρύ: αρπαγή ανηλίκου, εκπόρνευση και σωματεμπορία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια και ασέλγεια επ’ αμοιβή ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, εκμετάλλευση ευάλωτης θέσης ανηλίκου, αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (σ.σ.: κοκαΐνη) με σκοπό τη χρήση από ανήλικο και μάλιστα με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου, καθώς η ανήλικη δεν είχε κλείσει τα 15 έτη όταν τελέστηκαν οι πράξεις. Σε δίκη παραπέμπονται και οι γονείς για έκθεση και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.
Ραντεβού σε ξενοδοχεία
Σύμφωνα με το βούλευμα, το ίδιο απόγευμα που γνώρισε τους «φίλους» της επίσης ανήλικης γνωστής της στον Ασπρόπυργο (δύο αδέλφια), εκείνοι την οδήγησαν σε ερωτικό ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο στην Αττική, όπου η ανήλικη μόλις 14 ετών τότε, προέβη σε «ασελγείς πράξεις με τον κατηγορούμενο Π. έναντι ποσού των 150 ευρώ». «Κάναμε μπάνιο ξεχωριστά, δεν ήξερα πώς γινόταν η δουλειά. Του είπα ότι είναι η πρώτη φορά που το κάνω και μου απάντησε ?δεν πειράζει, θα γίνω ο δάσκαλός σου?», κατέθεσε η 15χρονη στην ανακρίτρια.
Τις επόμενες μέρες, οι δράστες την οδηγούσαν σε κοντέινερ στον Ασπρόπυργο όπου ερχόταν σε συνουσία με άτομα πακιστανικής καταγωγής και Αθίγγανους έναντι 25 ευρώ. Οι κατηγορούμενοι πήγαιναν την ανήλικη και σε ερωτικά ραντεβού σε τροχόσπιτο στη Μάνδρα Αττικής με «πελάτες» και πάλι αλλοδαπούς, κυρίως πακιστανικής καταγωγής. Τα χρήματα τα έπαιρναν οι κατηγορούμενοι και άφηναν τα φιλοδωρήματα των 5 και 10 ευρώ στην ανήλικη.
Καίει γνωστούς επιχειρηματίες το 15χρονο Call Girl
Η κόλαση της ανήλικης συνεχίστηκε όταν τα αδέλφια-προαγωγοί την παραχώρησαν σε δύο Αλβανούς και έναν Ελληνα που δραστηριοποιούνταν στη Γλυφάδα και είχαν πελάτες άτομα της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας.
Της είπαν να εγκαταλείψει την πορνεία και της υποσχέθηκαν ότι θα τη βοηθήσουν και θα της βρουν δουλειά και στέγη. Η νεαρή συμφώνησε και πήγε να μείνει μαζί τους, καθώς πίστεψε ότι η τύχη τής είχε χαμογελάσει.
«Ξέφυγα από τον (σ.σ.: ένα από τα δύο αδέρφια) και πήγα και βρήκαν τον Φ. στη Γλυφάδα.
Του είχα πει ότι είμαι 15 ετών και ήθελα να με βοηθήσει. Μου είπε ότι θα με βάλει στο μαγαζί του Μ., ένα φαστ-φουντ να δουλεύω». Ομως, λίγες μέρες μετά, ο Αλβανός κατηγορούμενος την βίασε εξαναγκάζοντάς την σε κατά φύση συνουσία.
«Μου ζήτησε να του κάνω στοματικό. Αρνήθηκα και με πίεσε να το κάνω. Εκείνη την ώρα με γύρισε απότομα και από πίσω», είπε η ανήλικη στην 6η ανακρίτρια.
Καίει γνωστούς επιχειρηματίες το 15χρονο Call Girl
Το νέο κύκλωμα πήγαινε την 15χρονη σε γνωστά και μεγάλα ξενοδοχεία στην Κηφισιά, στον Αλιμο, στο κέντρο της Αθήνας. Την «πλάσαραν» σε πελάτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και της αφαιρούσαν όλα τα χρήματα που παραλάμβανε αγοράζοντάς της μόνο τροφή.
«Επίσης ερχόντουσαν με την ανήλικη σε συνουσία προκειμένου να ικανοποιήσουν τη γενετήσια ορμή τους», αναφέρει το βούλευμα.
«Με πήγαιναν στον (σ.σ.: αναφέρεται το όνομα πολύ γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας). Είχαμε συναντηθεί στο (σ.σ.: γνωστό νυχτερινό κέντρο στη Λ. Ποσειδώνος) και με πήρε με το πολυτελές αυτοκίνητό του και με πήγε σπίτι του. Με έβαζε σε τζακούζι στον τελευταίο όροφο και εκείνος έπαιρνε την πιατέλα με την κοκαΐνη, καθόταν χαλαρός στο τζακούζι, ρούφαγε κόκα και μου έλεγε και μένα να κάνω.
Την πρώτη φορά μού έδωσε 900 ευρώ, τις επόμενες του είπαν να δίνει 200-300 ευρώ. Μου πρότεινε να μείνω μαζί και να μου βάλει 50-100 χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό μου. Ηθελε να με πάρει γιατί είμαι Ελληνίδα και πάνω απ’ όλα είμαστε Σπαρτιάτες. Μου έβαζε και το τραγούδι της Σπάρτης. Το είπα στους (...) και μου είπαν να του πω να τους δώσει τα λεφτά να με πουλήσουν σ’ αυτόν. Είχα καταλάβει και στο παρελθόν ότι έψαχναν να με πουλήσουν στο εξωτερικό», ανάφερε η 15χρονη για τον πλούσιο πελάτη που καυχιόταν για τις γνωριμίες του και επιδείκνυε φωτογραφίες του μαζί τους.
Σύμφωνα με το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη 20 κατηγορούμενους, γνωστός ιδιοκτήτης ξενοδοχείου παρείχε εις γνώση του τα δωμάτια για την εκπόρνευση της ανήλικης, ενώ και οι πελάτες που ταυτοποιήθηκαν γνώριζαν την ηλικία της κοπέλας.
«Απ’ όλη αυτή την κατάσταση ήμουν πολλές φορές επιθετική, κάποιες φορές ένοιωθα ταχυπαλμία, έπεφτα ψυχολογικά και έβαζα τα κλάματα», κατάθεσε η 15χρονη, η οποία γλίτωσε με τη βοήθεια ατόμου που γνώριζε τι συνέβαινε και την πήγε στις Αρχές.
Για την υπόθεση είχαν προφυλακιστεί οι βασικοί κατηγορούμενοι, ενώ σε ισχύ είχαν παραμείνει τα εντάλματα σύλληψης ορισμένων που διέφευγαν. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για τα εγκλήματα που φέρονται να διέπραξαν οι 20 κατηγορούμενοι, σε βάρος της ανήλικης. 
Το βούλευμα επιρρίπτει βαρύτατες ευθύνες στους δράστες που προμήθευσαν με ναρκωτικά την ανήλικη, προέβησαν στην αρπαγή της και στη συνέχεια σε σωματεμπορία κατ' εξακολούθηση. Βαριές είναι και οι ευθύνες για τους γονείς της 15χρονης οι οποίοι «άφησαν αβοήθητο πρόσωπο που έχουν υποχρέωση να διατρέφουν και να περιθάλπουν, την ανήλικη κόρη τους (...) και παρέλειψαν να εμποδίσουν να επιδίδεται στην πορνεία»...
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΠΙΝΤΕΛΑΣ - ΕΥΛΑΜΠΙΑ ΡΕΒΗ
astynomiko@pegasus.gr
από το ΕΘΝΟΣ
Δείτε στο http://www.newsbomb.gr/ ονόματα και έγγραφα της δικογραφίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom