Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Τραγωδία στην Αχαΐα: Εντοπίστηκε νεκρός ο 9χρονος που είχε πέσει στο φαράγγι του Βουραϊκού


Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, ο 9χρονος που αγνοούταν από νωρίς το μεσημέρι στο φαράγγι του Βουραϊκού, εντοπίστηκε νεκρός από άνδρες της ΕΜΑΚ που χτένιζαν την περιοχή από την ώρα που ενημερώθηκαν για το γεγονός.

Ο μικρός Βασίλης μαζί με τους γονείς του, είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα για την εκδρομή τους.Έφτασαν με λεωφορείο στο Διακοφτό και από εκεί αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη διαδρομή παράλληλα στις ράγες.

Το 9χρονο αγόρι έπεσε από την γέφυρα κοντά στη θέση "Σιφώνι" την ώρα που έκανε πεζοπορία με τους γονείς του “για άγνωστους λόγους”, όπως ανέφεραν οι ίδιοι.

Η επιχείρηση εντοπισμού του βρισκόταν σε εξέλιξη από τις δύο το μεσημέρι στο φαράγγι του Βουραϊκού, κοντά στην θέση Σιφώνι. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γονείς του που έκαναν μαζί του πεζοπορία, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το έχασαν από το οπτικό τους πεδίο, καθώς το παιδί έπεσε από την γέφυρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδο kalavritanews.com o 9χρονος εντοπίστηκε νεκρός και ανασύρθηκε απο άντρες της ΕΜΑΚ. Η μεταφορά της σορού του έγινε με συρμό του οδοντωτού που διέθεσε ο ΟΣΕ και θα παραληφθεί απο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ . Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση.

Πριν από λίγο, η σορός του 9χρονου παραλήφθηκε απο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο του Αιγίου.


http://www.patrastimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom