Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Τρόμος τη νύχτα στο Παρίσι με 3 νεκρούς - Το "Ισλαμικό Κράτος" ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης


Μια περίεργη υπόθεση επίθεσης σε αστυνομικό και ομηρίας διαδραματίσθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε περιοχή έξω από το Παρίσι,με αποτέλεσμα τρεις νεκρούς.

Το "Ισλαμικό Κράτος" ανέλαβε την ευθύνη  και γι' αυτή την επίθεση.

Ένας αστυνομικός έπεσε νεκρός αφού δέχθηκε 9 μαχαιριές το βράδυ της Δευτέρας στο Magnanville στην περιοχή Yvelines. Ο ύποπτος χτύπησε το θυμα του έξω από το σπίτι του και στην συνέχεια μπήκε σε αυτό και πληροφορίες ανέφεραν ότι κρατούσε ομήρους μέλη της οικογένειάς του.

Ανδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας βρέθηκαν επι τόπου και έγιναν διαπραγματεύσεις με τον δράστη ο οποίος είναι γείτονας του αστυνομικού. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις απέβησαν άκαρπες και αποφασίσθηκε εισβολή στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές οι αστυνομικοί έβγαλαν σώο ένα αγοράκι. Κατά την εισβολή ακούστηκαν πυροβολισμοί και δυο εκρήξεις.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από τα διεθνή ΜΜΕ για την κατάσταση ομηρίας σε περιοχή κοντά στο Παρίσι, ο δράστης και ένας εκ των δύο ομήρων είναι νεκροί.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για μία γυναίκα χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για την σύζυγο του αστυνομικού, που είχε χάσει τη ζωή του λίγο νωρίτερα από πολλαπλές μαχαιριές.

Όσο για τον τρίχρονο γιο του άτυχου αστυνομικού, η γαλλική αστυνομία υποστηρίζει πως είναι ασφαλής.

Η οργάνωση "Ισλαμικό Κράτος" ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία των δύο ατόμων στη Μανιανβίλ της Γαλλίας.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο δράστης ενήργησε για λογαριασμό των τζιχαντιστών με την ιστοσελίδα, «Bno News» σε ρεπορτάζ της να αναφέρει πως «δικαστική πηγή στη Γαλλία επιβεβαιώνει πως ο δράστης σε περιοχή κοντά στο Παρίσι ενεργούσε για λογαριασμό του "Ισλαμικού Κράτους"».

Ταυτόχρονα στο ίδιο σάιτ αναφέρεται πως «το "Ισλαμικό Κράτος" ανέλαβε την ευθύνη για τις δύο δολοφονίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom