Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

BREXIT ΓΙΟΚ Πολύς χαμός για το τίποτα - Μια πολιτική δολοφονία έφερε τα πάνω κάτω; (Δείτε live το Sky News)


Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα η κρίσιμη ψηφοφορία στη Βρεατανία.Αν και τα τελικά αποτελέσματα θα οριστικοποιηθούν τα ξημερώματα όλα δείχνουν πως το BREXIT αποφεύχθηκε. Φαίνεται πως η παραμονή κέρδισε δήλωσε ο Φάρατζ.

Το ποιο ρόλο έπαιξε η δολοφονία της Βρετανίδας βουλευτή στην τελική επιλογή των Αγγλων θα το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος.Για την ώρα μπορούμε να πούμε ότι όλος αυτός ο πολύμηνος χαμός και τα χιλιάδες άρθρα γύρω από τις συνέπειες ενός Brexit για την παγκόσμια οικονομία πάνε στράφι.

Η παραμονή όμως των Αγγλων σε μια Ευρώπη που σπαράσσεται τι συνέπειες θα έχει για όλους μας θα φανεί πολύ σύντομα.

Δείτε ζωντανά το Sky News:

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που επικαλείται το Sky News, το βρετανικό ινστιτούτο δημοσκοπήσεων YouGov δίνει ποσοστό 52% υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε. και 48% υπέρ της εξόδου σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε ανήμερα του δημοψηφίσματος.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o Πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον ευχαρίστησε όσους ψήφισαν υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον έγραψε ότι: « Σας ευχαριστώ που ψήφισατε να διατηρήσει η Βρετανία δυνατότερη, ασφαλέστερη και καλύτερη ζωή στην Ευρώπη - και χιλιάδες @StrongerIn εκστρατείες γύρω από το Ηνωμένο Βασίλειο».

Νεότερες πληροφορίες από το Λονδίνο ανεβάζουν κατά πολύ τη διαφορά υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη ενώ η στερλίνα σημείωσε άνοδο έναντι του δολαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom