Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Μακελειό στην Κύπρο: 4 νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών - Γάζωσαν επιχειρηματία και τη σύζυγό του

- Τραγικός απολογισμός μετά από άγριο πιστολίδι με τέσσερις νεκρούς και τραυματίες
- Μεταξύ των νεκρών ένας επιχειρηματίας του οποίου ο πατέρας επίσης δολοφονήθηκε, καθώς και ο δράστης
- Νεκροί φέρονται να είναι κι ένας αστυνομικός της ΚΥΠ και η σύζυγός του, ωστόσο υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες
- Τραγική σύμπτωση(;), η ημερομηνία συμπίπτει με αυτή του πενταπλού φονικού πάλι στην Αγία Νάπα
- Το σημερινό τετραπλό φονικό σημειώθηκε περίπου στις 22:00 σε ανοιχτό χώρο νυχτερινού κέντρου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λόγος γίνεται για τουλάχιστον 4 νεκρούς, καθώς και κάποιους τραυματίες, ωστόσο η εικόνα παραμένει θολή ακόμα.

Εκτός από γνωστό επιχειρηματία, νεκρός είναι και ένας εκ των δραστών,ενώ συνεργός του φέρεται να είναι τραυματίας, ο οποίος και καταζητείται.

Τα δύο άλλα θύματα, είναι αστυνομικός που υπηρετούσε στην ΚΥΠ και η σύζυγός του που έτρωγαν μαζί με τον γνωστό επιχειρηματία.

Τραυματίας φέρεται να είναι ακόμα ένα συγγενικό πρόσωπο του γνωστού επιχειρηματία.

Το νέο αυτό μακελειό έγινε στην οδό Καταλυμάτων, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο όπου είχε γίνει το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα πριν από τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν με τους φρουρούς του σε εξωτερικό χώρο κλαμπ της Αγίας Νάπας.

Τότε τους προσήγγισε στο τραπέζι που έτρωγαν ένας άγνωστος άντρας, ο οποίος ανέσυρε όπλο και τον εκτέλεσε σχεδόν εξ' επαφής. Ακολούθησε γενικευμένη ανταλλαγή πυροβολισμών με τους φρουρούς του επιχειρηματία, μέχρι που έπεσε νεκρός ο δράστης.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, νεκρή έπεσε και μία γυναίκα η οποία εκείνη τη στιγμή περνούσε από την περιοχή, κάτι που ενδεχομένως αντικρούει την πληροφορία που θέλει νεκρό το ζεύγος που συνέτρωγε με τον επιχειρηματία, τον αστυνομική της ΚΥΠ και την σύζυγό του.

Ο "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ" αναφέρει ότι το τέταρτο θύμα είναι άτομο της φρουράς του επιχειρηματία.

Το νέο μακελειό συμπίπτει με την ημερομηνία κατά την οποία είχε διαπραχθεί ο πενταπλός φόνος στην Αγία Νάπα το 2012. Tότε οι Ελλαδίτες προσληφθέντες εκτελεστές Δημήτρης Μαμαλικόπουλος και Αναστάσιος Τσεχειλίδης, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια, μία για κάθε φόνο που διέπραξαν τα ξημερώματα τις 23ης Ιουνίου του 2012, όταν με πιστόλι τύπου Γκλοκ είχαν εκτελέσει τους τρεις Κύπριους και δύο Ρουμάνους φρουρούς ενός Κύπριου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο της διασκέδασης και των τυχερών παιχνιδιών στην Αγία Νάπα.

http://www.newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom