Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Η αθλιότητα έχει όνομα και λέγεται “Αδωνις Γεωργιάδης” - Ανήκουστες δηλώσεις για το ΕΣΥ και το θάνατο τουρίστριας (βίντεο)


Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δύο διαφορετικές εμφανίσεις του χθες (23/8/24) σε OPEN και ΣΚΑΙ προέβη σε αδιανόητα προκλητικά δηλώσεις όχι μόνο για την τραγική κατάσταση της δημόσιας περίθαλψης, αλλά και για το θάνατο ενός ανθρώπου!

Ο πρώην τηλεπωλητής, νυν υπουργός Υγείας αυτο – προήχθη και σε γιατρό (!) καθώς επιτιθέμενος στον δήμο Αλμυρού που κατήγγειλε το γεγονός του θανάτου τουρίστριας επειδή δεν υπήρχε γιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο, ξεστόμισε ότι η ηλικιωμένη τουρίστρια δεν πέθανε γιατί δεν υπήρχε γιατρός, αλλά γιατί είχε σοβαρά προβλήματα υγείας… 

Μάλιστα αγνόησε προκλητικά τις περιγραφές του αντιδημάρχου Αλμυρού, ο οποίος ανέφερε ότι το Αγροτικό Ιατρείο στο χωριό Ανάβρα είναι σχεδόν μόνιμα κλειστό, αφού ο αγροτικός γιατρός του χωριού έχει μετακινηθεί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρου… δια της γνωστής τακτικής “κάλυψης” των κενών.

Είπε συγκεκριμένα (στο ΟPEN) ότι η τουρίστρια: “έπαθε ανακοπή Κυριακή και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί από ιδρύσεως του ΕΣΥ το 1983. Ο υπουργός Υγείας συνέχισε την προκλητική απάντησή του αναφέροντας ότι «κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού ιατρούς».

Το γεγονός ότι το κράτος παρ’ όλα αυτά πρέπει και οφείλει να έχει γιατρούς εκεί που… πρέπει, δηλαδή στα Αγροτικά Ιατρεία, τα Κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία, δεν αποτελεί μέρος του συλλογισμού του υπουργού. Λογικό… Ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει το χαρτοφυλάκιο του Υπουργού δημόσιας Υγείας, αλλά εκείνο του “ντήλερ” κατακερματισμού και παράδοσης του ΕΣΥ σε ιδιώτες.

Λίγο μετά ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ για να υποστηρίξει τους ίδιους απαράδεκτους ισχυρισμούς, προβαίνοντας μάλιστα και σε πιο ειδική ιατρική γνωμάτευση!

«Στον Βόλο μια τουρίστρια έπαθε ανακοπή Κυριακή και είναι λογικό να μην υπήρχε γιατρός, διότι έτσι συμβαίνει σε κάθε Περιφερειακό Νοσοκομείο της χώρας από την εποχή των αείμνηστων Γεννηματά και Αυγερινού. Ωστόσο, το ασθενοφόρο έφτασε στα 20 λεπτά από τον Δομοκό, όπως και η νοσηλεύτρια ήταν άρτια εξοπλισμένη. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τη σώσουμε, διότι ήταν βαριάς μορφής η ανακοπή».

Μάλιστα, ξεστόμισε και το αδιανόητο ότι “αν ακούσει κάποιος ότι πεθαίνουν τουρίστες στην Ελλάδα, δεν θα ξανάρθει στην Ελλάδα”!

Κάθε σχόλιο αδυνατεί να περιγράψει το μέγεθος της αθλιότητας…

https://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom