Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Σύρος: Συνελήφθη και προφυλακίστηκε γιος που αντί για τα φάρμακα έδινε στην ηλικιωμένη μητέρα του ενεργειακό ποτό


Η Σύρος στο επίκεντρο μετά την σύλληψη και προφυλάκιση γιου, που κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι που έμεναν μετά από καταγγελίες κατοίκων.

Η Σύρος παραμένει ανάστατη από τις αποκαλύψεις μετά την έφοδο αστυνομικών σε σπίτι στην Ερμούπολη. Μετά τον έλεγχο ο γιος της ηλικιωμένης συνελήφθη και προφυλακίστηκε. 

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ο γιος της, είχε φτάσει στο σημείο να της κόψει τα φάρμακα και να της δίνει στη θέση τους, ενεργειακό ποτό.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024, οι αστυνομικοί από το Α.T Ερμούπολης μπήκαν στο σπίτι, όπου διέμενε ο άνδρας με την μητέρα του, μετά από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για δυσοσμία.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ηλικιωμένη σε άσχημη κατάσταση, βρώμικη, υποσιτισμένη και αφυδατωμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος έδινε μέχρι και ενεργειακό ποτό στην ηλικιωμένη μητέρα του, ενώ, παράλληλα αμελούσε να της χορηγήσει την ιατρική της αγωγή.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία πάσχει από καρδιολογικά προβλήματα, εισήχθη στο νοσοκομείο της Σύρου. Ο δράστης, ο οποίος είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές, προφυλακίστηκε.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom