Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Άγρια δολοφονία στη Φλώρινα: Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου σε ψητοπωλείο - Τι εξετάζουν οι Αρχές


Σοκ έχει προκαλέσει στην Φλώρινα, η άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/07), ενός άνδρα ηλικίας 25-30 ετών, από έναν συνομήλικό του, ο οποίος τον πλησίασε σε κατάστημα όπου βρισκόταν και τον μαχαίρωσε πολλαπλές φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο δράστης πλησίασε το θύμα, που καθόταν σε ψητοπωλείο της Φλώρινας, απέναντι από το κτίριο της Π.Ε. Φλώρινας, κοντά στο πρώην ξενοδοχείο “Αντιγόνη”, περί τις 11 το βράδυ και ενώ στο δίπλα πάρκο ήταν σε εξέλιξη πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, παρουσία αρκετού κόσμου.

Μόλις έφτασε κοντά του έβγαλε μαχαίρι και του κατάφερε πολλά πλήγματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό, λίγο αργότερα, του θαμώνα του ψητοπωλείου, ενώ άτομα που βρίσκονταν στο χώρο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος συνελήφθη άμεσα από την Αστυνομία.

Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές έχει να κάνει με κίνητρο ερωτικής αντιζηλίας, καθώς το θύμα φέρεται να σχετιζόταν με νεαρή κοπέλα, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον δράστη, κάτι, ωστόσο, που ακόμη δεν αναφέρεται επίσημα από την Αστυνομία.

Ο δράστης του στυγερού αυτού εγκλήματος έχει οδηγηθεί και ανακρίνεται στο Α.Τ. της πόλης.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom