Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Πάτρα: «Έχω φάει πολύ ξύλο, βοήθεια, θα πεθάνω» - Η κλήση του 15χρονου στο 112 μετά τον ξυλοδαρμό (βίντεο)


Αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον άγριο ξυλοδαρμό του 15χρονου στην Πάτρα από τον πατέρα και τον θείο του, όταν τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Ο πατέρας και ο θείος του έγιναν έξαλλοι από την αποκάλυψη και άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια το παιδί ως τιμωρία. Μάλιστα ήταν τόσο πολύ χτυπημένο που ο 15χρονος πήγε στην πλατεία του χωριού αιμόφυρτο. Μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμα, εκτός κινδύνου.

Ο πατέρας βρίσκεται στο Αυτόφωρο έπειτα από μήνυση του γιου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενημερώθηκε η ΕΛΑΣ, ενώ κάτοικοι του οικισμού που είδαν με τα μάτια τους το περιστατικό απευθύνθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού και κατήγγειλαν το γεγονός με κάθε λεπτομέρεια.

Από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφεραν ότι θα γίνει αναφορά στην Εισαγγελία Πατρών για να επιληφθεί του περιστατικού.

Πάτρα: Η κλήση στο 112 και η έκκληση για βοήθεια

Αναφερόμενος στο θέμα, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε:

«Έχει πολλά στοιχεία αυτό το περιστατικό. Ένα παιδάκι 15 χρόνων ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς από τον θείο του και από τον μπαμπά του διότι δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Μιλάμε για ενδοοικογενειακή βία, για τα βασικά άρθρα της ρατσιστικής βίας, που θα καθίσουν στο σκαμνί αυτοί οι άνθρωποι, μιλάμε για τον μισό ποινικό κώδικα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους».

«Το παιδάκι πήρε το 112 και είπε δεν μπορώ να μιλήσω, έχω φάει πολύ ξύλο, σας παρακαλώ βοηθήστε με, θα πεθάνω. Πήγε ασθενοφόρο και Αστυνομία, δεν τους βρήκε αυτούς τους δύο οι οποίοι κρύβονται ακόμα και τώρα, αλλά θα τους βρει η Αστυνομία και θα τους προσαγάγει για τα σοβαρά εγκλήματά τους πάνω σε ένα παιδάκι», συμπληρώνει.

«Αυτό το θέμα απασχολεί και το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ από το 2012. Τώρα πρέπει να πιάσουμε αυτούς τους νταήδες και να δούμε τι θα γίνει με το παιδάκι. Δεν έχει βρεθεί ποιος θα το αναλάβει. Το διεκδικεί η μαμά που είχε χάσει την επιμέλεια και το διεκδικεί και ένα ζευγάρι που είναι συγγενείς πρώτου βαθμού», καταλήγει ο Σταύρος Μπαλάσκας.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom