Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Αυτά είχε στο αυτοκίνητό του ο γιος μέλους της Greek Mafia που συνελήφθη σε μπλόκο στην Ποσειδώνος


Συνελήφθη στα νότια προάστια, γιος δολοφονηθέντος, καταδικασμένου για συμμετοχή στη Greek Mafia, γιατί κατείχε παράνομα το πιστόλι μάρκας Glock.

Ο 33χρονος γιος του μέλους της Greek Mafia, έπεσε άγριο ξημέρωμα σε μπλόκο αστυνομικών της ΟΠΚΕ στη λεωφόρο Ποσειδώνος οι οποίοι μετά από έλεγχο στο θηριώδες τζιπ μαρκας BMW X5 με πινακιδες ΔΟΚ, στο οποίο επέβαινε, εντόπισαν στη θέση του συνοδηγού ένα κρυμμένο πιστόλι με γεμιστήρα των 15 φυσιγγίων, του πέρασαν χειροπέδες.

Μαζί με το μη καταχωρημένο στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ, όπλο, εντοπίστηκε και μια καραμπίνα μάρκας «benelli» την οποία ωστόσο κατείχε νόμιμα. Ο πατέρας του, φέρεται να ήταν ένα από τα βαριά ονόματα στη νύχτα. Για τους αστυνομικούς ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της «Greek Mafia», ο οποίος δολοφονήθηκε πριν μερικά χρονιά.

Η σύλληψη του 33χρονου όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ. σημειώθηκε στη 01:30 της 18ης Ιουνίου στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Σινώπης στη Γλυφάδα.

Όταν όπως περιγράφεται: «Περιπολούντες Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν και έκριναν ύποπτο το εν κινήσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας BMWX5 μαύρου χρώματος, το οποίο οδηγούσε ο κατηγορούμενος και σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών, μία καραμπίνα, μάρκας «benelli μοντέλο MA S90, διαμετρήματος 12GA, την οποία κατέχει νόμιμα, πενήντα πέντε (55) φυσίγγια των 12 cal, μία κουκούλα τύπου «FULL FACE», ένα ζεύγος γάντια μηχανής και ένας ασύρματος μάρκας «BAOFENG». 

Επιπλέον, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στην πλάτη της θέσης του συνοδηγού, ένα ακαταχώρητο πιστόλι, πιθανός μάρκας GLOCK, με γεμιστήρα των 15 φυσιγγίων εντός και ένα φυσίγγιο δίπλα.

Κατόπιν τούτου, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Γλυφάδας, όπου και συνελήφθη ενώ τα ανωτέρω αντικείμενα και το όχημα κατασχέθηκαν».

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 18-06-2024 στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών ενώ τα ανευρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εξαταστούν και να δουν αν είναι «καθαρά».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom