Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Απ. Λύτρας: «Ζητιανεύει» φαγητό στον Κορυδαλλό - «Θερμό» επεισόδιο με συγκρατούμενο του πρώην αστυνομικό για μία προκαταβολή


Δύσκολες ώρες για τον Απόστολο Λύτρα στο κελί no4 της ΣΤ’ πτέρυγας στον Κορυδαλλό.

Ο 52χρονος γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, τρόφιμος πλέον των μεγαλύτερων φυλακών της χώρας, «ζητιανεύει» τροφή από τους συγκρατουμένους του, καθώς αν και έχει το δικαίωμα να προμηθευτεί προϊόντα από το κυλικείο της φυλακής, εντούτοις το γεγονός ότι οι παραγγελίες γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, καθιστούν αδύνατη την προμήθεια και έτσι μέχρι να ψωνίσει, θα πρέπει να σιτίζεται από το φαγητό της κουζίνας του καταστήματος, κάτι το οποίο δεν θέλει. Έτσι, αναγκάζεται να «δανείζεται» τροφή από τους δύο συγκρατουμένους του στο κελί.

Κυρίως από τον λεγόμενο «μανάβη» – ιδιοκτήτη αλυσίδας καταστημάτων που οδηγήθηκε στη φυλακή για διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαϊνης – ο οποίος τον προμηθεύει με προϊόντα μέχρι την Τρίτη, όποτε θα μπορεί πλέον να αγοράσει, όχι φυσικά με μάρκες, όπως εσφαλμένα έχει αναφερθεί, αλλά χρεώνοντάς τον σε έναν συγκεκριμένο ατομικό αριθμό που λαμβάνει κάθε κρατούμενος μετά τον εγκλεισμό του για να μπορεί να ψωνίζει.

Οι «πολικές» θερμοκρασίες στο κελί, το «θερμό» επεισόδιο με πελάτη που του είχε πάρει προκαταβολή για υπόθεσή του και η αποφυγή προαυλισμού

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr, ένα άλλο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο καθ’ ομολογίαν κακοποιητής δικηγόρος Λύτρας και «θεριακλής» (καπνίζει μανιωδώς), εκτός από την απαγόρευση του τσιγάρου, καθώς ο ένας εκ των δυο συγκρατουμένων του και ειδικότερα ο εκκεντρικός επιχειρηματίας της Αράχωβας, έχει  κάνει επέμβαση στον πνεύμονα, είναι οι πολικές θερμοκρασίες στο μικρό κελί νούμερο 4.

Η θερμοκρασία του κλιματιστικού είναι τόσο χαμηλή με αποτέλεσμα ο χώρος να θυμίζει ιγκλού. Όμως, το σημαντικότερο είναι ότι μετά την άφιξή του, υπήρξε ένα «θερμό» επεισόδιο με συγκρατούμενο της ΣΤ’ πτέρυγας, έναν αστυνομικό κρατούμενο, ο οποίος τον πλησίασε και του ζήτησε τον λόγο για μια προκαταβολή, που είχε λάβει ο Λύτρας για να τον εκπροσωπήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 52χρονος αποφεύγει τον προαυλισμό του, προκειμένου να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πελάτη, που ο ίδιος θεωρεί ότι ο ποινικολόγος τον έχει «αδικήσει».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom