Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Ρόδος: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία - Δείτε εικόνες από το σημείο


Ένας νεκρός κι ένας βαριά τραυματίας, είναι ο απολογισμός του νέου τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στις 05:10 τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Ρόδου - Λίνδου, λίγο πριν από τη διασταύρωση για Τσαίρι.

Δίκυκλο όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση την Ρόδο και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ξέφυγε από την πορεία του και βγήκε από τον δρόμο με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και ένας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο βαριά τραυματίας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο, χρειάστηκε να ζητήσουν τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, καθώς το ένα από τα δύο άτομα είχε καρφωθεί σε σίδερο και χρειάζονταν να γίνουν οι απαιτούμενοι χειρισμοί για τον απεγκλωβισμό του.

Τα στοιχεία των εμπλεκομένων στο τροχαίο δεν έγιναν ακόμα γνωστά από τις αρμόδιες Αρχές, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, rodiaki.gr, διερχόμενοι από το σημείο του τροχαίου πολίτες, είπαν ότι πρόκειται για δύο τουρίστες που είχαν πάει πρόσφατα στο νησί για διακοπές.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών που ρυθμίζει την κυκλοφορία, ενώ στελέχη της Τροχαίας Ρόδου αναμένεται να διερευνήσουν τα στοιχεία και τα δεδομένα, στο πλαίσιο αναζήτησης των αιτιών που οδήγησαν σε ακόμη μία τραγωδία στην άσφαλτο.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom