Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Χαλκίδα: Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης - «Χρωστούσα πολλά χρήματα» είπε στους αστυνομικούς


Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα. Ο βασικός ύποπτος που νωρίτερα προσήχθη, ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο άνδρας, ο οποίος γνωρίζεται από την παιδική του ηλικία με την κόρη του θύματος,  παραδέχθηκε ότι γνώριζε για την ύπαρξη χρημάτων μέσα στο σπίτι και επισκέφθηκε την γυναίκα ενώ ήταν μόνη της για να τα κλέψει.

Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

«Χρωστούσα πολλά χρήματα και τα χρειαζόμουν» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr. Ο δράστης, φέρεται να έχει χρέη λόγω τζόγου. Όπως όλα δείχνουν, ο άνδρας επισκέφθηκε την 63χρονη και αφού άρπαξε τα χρήματα, την δολοφόνησε, επειδή τον αναγνώρισε.

Τα στοιχεία που τον “έκαψαν”

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον δράστη πρόδωσε μία κάμερα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του θύματος, καθώς φέρεται να τον έχει καταγράψει να μπαίνει και να βγαίνει από αυτό, πριν και μετά το έγκλημα.

Επίσης, “κλειδί” για την εξιχνίαση της δολοφονίας, ήταν η άρση τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς το σήμα του κινητού του δράστη την ώρα του εγκλήματος, αντιστοιχούσε σε κεραία της περιοχής, όπου βρίσκεται το σπίτι της 63χρονης.

Οι αστυνομικοί από το Ανθρωποκτονιών, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την υπόθεση, είχαν ζητήσει την άρση απορρήτου και για τα τηλέφωνα της κόρης της 63χρονης, καθώς -όπως η ίδια είχε καταθέσει – έκρυβε στο σπίτι ένα χρηματικό ποσό, περίπου 7.000 ευρώ, για το οποίο είχε ενημερώσει τον καθ’ ομολογία δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, προέκυψαν μεταξύ τους συνομιλίες, χωρίς ωστόσο η κόρη να εμπλέκεται επ’ ουδενί στη δολοφονία της μητέρας της.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom