Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ηλεία: Δολοφονημένη σε περιοχή του κάμπου βρέθηκε η εξαφανισθείσα 11χρονη - Δράστης ο αδερφός της μητέρας της


Δυσάρεστη εξέλιξη έχει η υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου, καθώς πριν από λίγο εντοπίστηκε νεκρή σε περιοχή του κάμπου της Ηλείας.

Συναγερμός είχε σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση την Κυριακή το βράδυ του 11χρονου κοριτσιού στην περιοχή της Μυρτιάς του δήμου Πύργου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η μικρή Bασιλική Νικολoπούλου εξαφανίστηκε περίπου στις 9 το βράδυ. Τότε ήταν που οι γονείς της την είδαν για τελευταία φορά στο σπίτι. Το κορίτσι δεν επέστρεψε και οι γονείς ενημέρωσαν την Αστυνομία για τις αναζητήσεις.

Ήδη από το πρωί αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ΔΑ Ηλείας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου ερευνούσανν την περιοχή και αναζητούσανν στοιχεία για το τι μπορεί να έχει συμβεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και ένας ύποπτος κρατείται από τις αρχές.

Νεότερη ενημέρωση

Ο αδερφός της μητέρας της φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε την 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου, το βράδυ της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει την πράξη του. Τη δολοφόνησε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού στις 15:45 το απόγευμα της Δευτέρα.

https://www.ilialive.gr/

Η μητέρα της 11χρoνης μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για το συμβάν:

«Μου είπαν πως βρήκαν ένα κοριτσάκι, σε ένα χωράφι, χτυπημένο. Δεν ξέρω όμως άμα είναι το παιδί μου νεκρό. Αυτό έχω μόνο, δεν έχω τίποτα άλλο. Είμαι στην αστυνομία τώρα. Δεν μας έχουν πει τίποτα ακόμα. Το μόνο που είπαν πως βρήκαν ένα κοριτσάκι χτυπημένο. Και δεν ξέρω και άμα είναι το παιδί μου».

Το ματωμένο χρονικό της Ηλείας

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής. Έντεκα λεπτά μετά τις 21:00, η μικρή Βασιλική, φεύγει από το σπίτι της στη Μυρτιά Ηλείας για να πάει στον παππού της.

Μια κάμερα, καταγράφει ένα μαύρο αυτοκίνητο που όπως αποδεικνύεται ανήκει στον θείο της να σταματάει με αναμμένα αλάρμ και το κοριτσάκι να επιβιβάζεται με τη θέληση του.

Προφανώς μπήκε στο όχημα γιατί αναγνώρισε τον θείο της που του είχε εμπιστοσύνη. Σε αυτό το σημείο ξεκινάει το θρίλερ. Όπως όλα δείχνουν, ο 37χρονος, μετέφερε το παιδί σε αγροτική περιοχή και προσπάθησε να το βιάσει.

Η μικρή αντιστάθηκε, πάλεψε και όταν όπως λένε οι πληροφορίες, ο 37χρονος κατάλαβε ότι θα μιλήσει και θα τον «δώσει» στους γονείς της, με ένα κατσαβίδι την κατακρεούργησε στο λαιμό.

Στη συνέχεια, παράτησε το άψυχο κορμάκι της μικρής και εξαφανίσθηκε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας με οδηγό το βίντεο κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις του, να τον προσαγάγουν και να τον κάνουν να ομολογήσει.

Αυτός είναι που υπέδειξε το σημείο που παρέσυρε και δολοφόνησε τη μικρή, χωρίς όμως να δίνει τους λόγους που το έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom