Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Έκανε την αποκλειστική νοσοκόμα και έκλεβε αντικείμενα ασθενών στο «Μεταξά» - Τραυμάτισε νοσηλεύτρια και αστυνομικό


Απύθμενο θράσος είχε μια 43χρονη που όχι μόνο μπήκε στο νοσοκομείο Μεταξά -προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα– και έκλεβε τα πράγματα των ασθενών αλλά τραυμάτισε και δύο ανθρώπους, μια νοσοκόμα και έναν αστυνομικό, στην προσπάθειά της να αποφύγει τη σύλληψη!

Όλα αυτά έγιναν το πρωινό της Κυριακής (17/3/24). Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η 43χρονη μπήκε στο νοσοκομείο Μεταξά και προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα, έκλεψε κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό και τραπεζική κάρτα από νοσηλευόμενους και συνοδούς.

Στη συνέχεια η γυναίκα έκανε αγορές με την κλεμμένη τραπεζική κάρτα.

Ιατρικό προσωπικό και συνοδοί κατάλαβαν τι είχε κάνει η 43χρονη και στην προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν, η κατηγορούμενη χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά μία νοσηλεύτρια.

Δύναμη της Άμεσης Δράσης κατάφερε να συλλάβει την 43χρονη, ενώ φτάνοντας στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού!

Από την έρευνα στην κατοχή της βρέθηκαν τα κλεμμένα, τα οποία επιστράφηκαν στους κατόχους τους και 30 χάπια χωρίς την απαιτούμενη συνταγή.

Η 43χρονη κατηγορείται για ληστεία, διακεκριμένη κλοπή, βία κατά υπαλλήλων, σωματικές βλάβες, απάτη με υπολογιστή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom