Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Αυλαία και για την υπόθεση της 12χρονης - Το δικαστήριο αποφασίζει


Η ώρα της απόφασης του δικαστηρίου για τη σοκαριστική και αποτρόπαια υπόθεση, σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης (13 ετών σήμερα) από τον Κολωνό έφτασε.

Το δικαστήριο αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει την ετυμηγορία του για τους 26 κατηγορούμενους στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. Πρόκειται για τον Ηλία Μίχο, τη μητέρα της ανήλικης και ακόμα 24 άτομα.

Ο Ηλίας Μίχος δικάζεται για βιασμό, καθώς και για διακεκριμένη μαστροπεία εις βάρος του ανήλικου παιδιού, ενώ η 37χρονη μητέρα, για διακεκριμένη μαστροπεία και διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι «πελάτες του Μίχου», που πλήρωναν για να βρεθούν με το κορίτσι στα ραντεβού της φρίκης, και είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο αλλά και για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκου.

Η δίκη η οποία άρχισε τον περασμένο Ιανουάριο διεξήχθη με ταχείς ρυθμούς, καθώς σύντομα λήγει το 18μηνο της προσωρινής κράτησης για αρκετούς εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα των νομικών παραστατών του ανήλικου θύματος, ενώ έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας η οποία ζήτησε την απαλλαγή λόγω αμφιβολιών του Μίχου για το αδίκημα του βιασμού και την καταδίκη του όχι για διακεκριμένη μαστροπεία, αλλά για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Αντίθετα, η εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη της μητέρας της ανήλικης για όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Συνολικά, η εισαγγελέας ζήτησε να κριθούν ένοχοι οι 25 εκ των 26 κατηγορουμένων στην υπόθεση.

Πάντως το ανήλικο θύμα στέκεται στο πλευρό της μητέρας της και με πρόσφατο δημόσιο μήνυμά της ζήτησε την αθώωση της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom