Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Ρέθυμνο: Ο 47χρονος ομολόγησε τις ερωτικές συνευρέσεις με την ανήλικη και ζήτησε συγνώμη (βίντεο)

Πιθανή η εμπλοκή επιπλέον ατόμων

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε μετά την απολογία του ο ένας εκ των τριών Ρουμάνων που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 14χρονης από τη Βουλγαρία που πριν από μια εβδομάδα γέννησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο 47χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr και της ΚΡΗΤΗ TV, ομολόγησε τις ερωτικές συνευρέσεις του με την ανήλικη και εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή, ενώ αμφισβητεί την πατρότητα του βρέφος, δηλώνοντας ωστόσο αποφασισμένος να το αναγνωρίσει και να το αποκαταστήσει όπως ορίζει ο νόμος σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι ο ίδιος είναι ο πατέρας.

Αύριο Τρίτη (12/3), απολογούνται οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 46χρονος πατριός της ανήλικης. Την ίδια στιγμή, μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στο άκουσμα της υπόθεσης, που ήρθε στο φως λίγο καιρό μετά τη σοκαριστική υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενός ακόμα ανήλικου κοριτσιού στο Μυλοπόταμο.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων, μίλησε για τις διαδικασίες που ακολούθησαν την καταγγελία για τη συγκλονιστική υπόθεση, ενώ παράλληλα τόνισε το πώς κατάφεραν να κρατήσουν την ανήλικη στο νοσοκομείο ώστε να λάβει την προστασία που χρειάζεται.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 14χρονη ενημέρωσε τη μητέρα της πως δεν έχει έμμηνο ρύση, με αποτέλεσμα να επισκεφθούν έναν ιδιώτη γυναικολόγο, ο οποίος την εξέτασε διαπιστώνοντας πως βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης, και τις παρέπεμψε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ώστε να παρακολουθείται από τους γιατρούς. 

Από τις αστυνομικές έρευνες προέκυψε πως η ανήλικη είχε συνευρεθεί με τους 3 άντρες, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει η εμπλοκή και άλλων ατόμων.

Δείτε το βίντεο:

https://www.neakriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom