Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί τον Δήμο για το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας Λυκοραχίτη (φωτο)


Η Τ.Δ.Ε. της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου συγχαίρει και ευχαριστεί το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου για την ταχύτατη ολοκλήρωση του σημαντικού έργου αντιπλημμυρικής προστασίας του χειμάρρου
«Λυκοραχίτη» στην περιοχή Γκένοβα, πλησίον του κτιρίου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.



Ένα έργο, το οποίο δίνει λύση στα σοβαρά ζητήματα που προέκυπταν από τις πλημμύρες του πρόσφατου παρελθόντος.

Το γεφυράκι μπροστά από το κτίριο της ΕΛΕΠΑΠ με τα τρία γκιούνια καταργήθηκε, έγινε ανακατασκευή και διαπλάτυνση για την καλύτερη διοχέτευση των όμβριων υδάτων και την αποφυγή των πλημμυρικών φαινομένων στο μέλλον.

Με εκτίμηση

H Πρόεδρος               Η Γραμματέας
Λαμπρινή Κολοβού   Θεοδώρα Τρομπούκη

Στις 16 Απριλίου ο Δήμος Αγρινίου είχε ανακοινώσει τα κάτωθι:

Έργο αντιπλημμυρικής προστασίας Λυκοραχίτη


Στην τελική φάση υλοποίησης βρίσκεται το σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή του κτιρίου ΕΛΕΠΑΠ.

Πρόκειται για τις εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας του χειμάρρου Λυκοραχίτη προϋπολογισμού € 566.878,08.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας επισκέφθηκε το έργο και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του : «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία, ολοκληρώνουμε ένα ακόμη σημαντικό έργο.

Πρόκειται για μια παρέμβαση με την οποία θωρακίζουμε την πόλη. Το συγκεκριμένο έργο θα απαλλάξει τους κατοίκους της περιοχής από φαινόμενα υπερχειλίσεων τα οποία προκαλούσαν σοβαρές ζημιές σε δημοτικές οδούς και παράπλευρες ιδιοκτησίες. Προχωρήσαμε με γοργούς ρυθμούς τις παρεμβάσεις αντιμετωπίζοντας ένα χρόνιο πρόβλημα. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με πράξεις και όχι λόγια. Αγωνιζόμαστε καθημερινά με αφοσίωση και εργατικότητα για το καλό της πόλης».
==============

Και για να μην ξεχνιόμαστε ας θυμηθούμε:Γιατί “πνίγηκε” το ολοκαίνουργιο κτήριο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου; - Υπάρχουν ευθύνες; (φωτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom