Τρίτη 28 Απριλίου 2020

"Βόμβα" Κυρανάκη για πρόωρες εκλογές (βίντεo)


Ο Κυρανάκης ως λαγός μίλησε για πρόωρες εκλογές τροφοδοτώντας τα σενάρια που γνωστά παπαγαλάκια διαρρέουν το τελευταίο διάστημα. Μέχρι στιγμής επίσημα η Ν.Δ. απορρίπτει το ενδεχόμενο μόλις λίγες μέρες πριν δια του υπουργού Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος κάτι όμως που συχνά η Ν.Δ. συνηθίζει...

Ωστόσο ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης χθες στο Kontra απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν πρέπει να περιμένουμε εκλογές τον Ιούλιο, Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο υποστήριξε πως «αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα θα ήταν δημοκρατικό ο Κυρ. Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή».



Συγκεκριμένα ανέφερε «ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η Ν.Δ. ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα θα ήταν δημοκρατικό ο Κυρ. Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή».

Και επειδή καθόλου δεν του ξέφυγε επανέλαβε:
«Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Φυσικά ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει.»

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα τα σενάρια για εκλογές με ακριβώς την ίδια επιχειρηματολογία είχαν θέσει στο δημόσιο διάλογο δημοσιογράφοι της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ.

Έκλεισε τέλος την τοποθέτηση του με επίθεση στην επιστημονική κοινότητα που όπως είπε «έχει φανεί κατώτερη των περιστάσεων» και δεν έχει βρει ακόμα το εμβόλιο με όλες αυτές τις οδυνηρές συνέπειες για την οικονομία. Ακραίος νεοφιλελευθερισμός με σκοταδιστικές διαστάσεις.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom